Hytte i Nore og Uvdal

Jakt og fiske, toppturer, ski, hundekjøring, riding, juving, og rafting – dette er bare noen av aktivitetene som tilbys i Nore og Uvdal, og når dette kombineres med spisesteder hvor fokus er på kortreist mat, så er det ikke rart at mange drømmer om en hytteferie her!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Nore og Uvdal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nore og Uvdal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nore og Uvdal

Loading...

Fjell- og fotturer i Nore og Uvdal

Den gode hyttefrokosten er inntatt, sekkene er pakket og turhabitten er på. Dere er klare for en lang dag ute i flott natur – men hvor skal turen gå? Ja, det er ikke så rart at det kan være vanskelig å velge, for med Hardangervidda Nasjonalpark som bakgård blir luksusproblemet et faktum. Det finnes vakre turløyper og fjellruter i nærmest alle retninger og av varierte vanskelighetsgrader og lengde så her gjelder det bare å velge og vrake.  

For familier med yngre barn kan det være greit å sikte seg inn på litt mer familievennlige fjellturer som eksempelvis Bjørstulfjellet opp, mens de som ønsker en middels krevende tur kan eksempelvis ta turen opp Granasfjellet eller Eidsfjell.

Morsomme familieaktiviteter i Nore og Uvdal

Under en hytteferie i Nore og Uvdal kommer vi ikke unna å nevne Langedrag naturpark, som er et eldorado for aktivitetslystne familier som vil komme enda tettere på naturen. Her kan dere bli med på rideturer, komme tett på ulv og gaupe, prøve hundekjøring, klappe gårdsdyr, og teste høydeskrekken i klatreparken. Naturparken er åpen året rundt og arrangerer ukentlig forskjellige aktiviteter og arrangementer i tråd med årstidene for sine besøkende. Ungene kommer til å elske et besøk på Langedrag.

En annen morsom aktivitetet som er litt utenom det vanlige er en tur på dresin. Det er ved den nedlagte Numedalsbanen at disse syklene som går på skinner kan leies på både time- og dagsbasis. Banen går fra Veggli til Rødberg, og mens dere sykler vil dere få en helt unik utsikt og opplevelse av Numedalslågen, Kravikfjorden og Norefjorden. Det er ingen tvil om at dette vil være en sykkeltur dere sjeldent har sett maken til.

Dagali Opplevelser – rafting, elvebrett, og Is-karting.

Hvis du og familien higer etter adrenalinpumpende aktiviteter mens dere er på hytteferie i Nore og Uvdal, så look no further! Dagali Opplevelser vil garantert kunne få adernalinpumpa i gang med sitt store utvalg av spennende aktiviteter – både sommer og vinter. Hva sier dere til å rafte ned et av Norges heftigste stryk, Numedalslågen? Eller hva med Is-kartig (ja - som i gokart, bare på is og snø)? Som navnet tilsier er det opplevelsene som står i høysetet ved Dagali Opplevelser, og morsomme opplevelser blir det mange av når du tar med familien hit.

Vinteraktiviteter i Nore og Uvdal

Snøen dekker landskapet i et hvitt teppe og forholdene er utmerket for en morsom dag i bakkene ved Uvdal skisenter. Med 25 nedfarter av varierende vanskelighetsgrad og 5 skiheiser byr Uvdal skisenter på gode opplevelser for hele familien gjennom hele vinterhalvåret. La barna delta på skiskolen eller leke i skilekområdet, før dere trekker inn i varmestua hvor dere kan nyte en porsjon nystekte vafler og varm kakao.

Leie hytte i Nore og Uvdal

Når du leier en hytte på Nore og Uvdal med NOVASOL kan du velge mellom et stort utvalg av forskjellige hytter i ulike kategorier. Felles for de alle er at de har utmerket beliggenhet til alt av hva dette området har å by på at naturopplevelser og aktiviteter. Og selv om mye av de gode ferieopplevelsene under en hytteferie ved Nore og Uvdal skjer utendørs, så er det også veldig fint å komme inn i en varm hytte etter en lang og aktiv dag utendørs, og la roen senke seg med god mat, drikke og brettspill.

NOVASOL tilbyr feriehus og hytter over hele Norge, og har også hytter til leie i andre områder rundt Hardangervidda. Våre hytter kommer i alle størrelser, fasonger og stiler og du kan dermed være trygg på at du vil finne en hytte som passer til dine ønsker og behov.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Nore og Uvdal, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Nore og Uvdal og NOVASOL.