Hytte og feriehus i Hol

Hol er den riktige destinasjonen for deg som søker gode ferieopplevelser i naturen. Sommer som vinter kan området by på varierte opplevelser, enten det er fotturer på vidda eller fartsfylte dager i alpinbakken. Hol kan nemlig by på både nasjonalparker og et imponerende antall alpinbakker og skiløyper. Når du bestiller en privateid hytte til ferien, har du dessuten det optimale utgangspunktet for ferien.

Lei feriehus i Hol

Populære feriehus i Hol

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hol

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hol

Loading...

Hytte i Hol

En hytte i Buskerud kan by på storslagne opplevelser ute i det fri, sommer som vinter. Du kan enkelt bestille ferien i Hol på nett hos NOVASOL. Dersom du ikke finner hytta du ønsker i Hol, har vi ferieboliger mange andre steder i Norge. Når du bestiller en privateid hytte i Norge gjennom NOVASOL, får du i tillegg vår Trygghetspakke med på kjøpet. Du kan lese mer om hva denne inneholder i våre leiebetingelser.

Aktiviteter og opplevelser

Hol er en ordentlig fjellkommune og her ligger rundt 90% av arealet 900 moh. Her ligger blant annet fjellandsbyen Geilo, som kanskje er mest kjent som et av Norges største vintersportssteder. Hol inkluderer også deler av Hallingskarvet nasjonalpark, samt at det ikke er langt til Hardangervidda nasjonalpark. Det byr på uendelige muligheter for fotturer på vidda, gjennom hele året.

Fjellandsbyen Geilo tilbyr  det du trenger for en god hytteferie. Hyggelige kafeer, restauranter, butikker og mye mer. Geilo er nok mest kjent som et eldorado for skiglade, men her kan du fylle ferien med en rekke opplevelser, som kanefart, hundesledekjøring og skikjøring på vinteren, eller fot – og sykkelturer, rafting og fiske på sommeren. Her finnes det nok å fylle ferien med!

Også på sommeren står mulighetene i kø i Hol. Hva med en sykkeltur lang det som flere ganger har blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei? Rallarvegen starter på Haugastøl, før veien tar deg gjennom et fantastisk landskap, fra fjell til hav. Fra Haugastøl kan du også legge ut på fottur i nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet. Hardangervidda ligger nærmest, og en dag her fører med seg gode naturopplevelser. Her finnes blant annet Europas største stamme av villrein. Generelt byr Hol på gode tur – og fiskemuligheter. Ta med fiskestang på tur i fjellet og prøv lykken i en av de mange fjellvannene.

Attraksjoner og severdigheter

Naturen i Hol er i seg selv en attraksjon, men det finnes flere interessante severdigheter og besøksmål for deg som ønsker litt avveksling på ferien. Ta for eksempel en tur til Hol Bygdemuseum, der du kan se hus fra ulike steder i kommunen. Museet er bygd som en gammel holingsgard og fleste husene er fra 1700 – og 1800-tallet.