Feriehus og hytte i Hordaland

Bergen er et must når du leier hytte i Hordaland

Feriehus og hytte i Hordaland

Drømmer du om å dra på ferie i Hordaland? Uansett om du vil legge ferien til det vakre fjordriket i Sunnhordaland, historiske Bergen eller eventyrlige Hardanger, vil du oppleve et område preget av storslåtte naturopplevelser, en lang og spennende historie og flotte byer. Dra på fisketur, utforsk Norges nest største by, eller legg ut på flotte turer på den åpne vidda. Lei et feriehus eller ei hytte i Hordaland, og se fram til en herlig norgesferie blant fjell og fjord.

Populære feriehus i Hordaland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hordaland

Loading...

Feriehus med basseng i Hordaland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hordaland

Loading...

Bli kjent med Hordaland

Hordaland er en del av Vestland fylke, og strekker seg fra vakre Masfjorden i nord til Etne i sør. Hordaland inkluderer hele tre nasjonalparker; Folgefonna, Hardangervidda og Hallingskarvet, og Norges nest største by, Bergen. Her finner du et summende kunst- og kulturliv, masse historie og en herlig atmosfære. Leier du et feriehus eller ei hytte i Hordaland i mai, kan du oppleve den verdenskjente fruktblomstringen i Hardanger, eller tar du turen i slutten av juni, kan du oppleve Ekstremsportveko på Voss, hvor du kan få med deg alle slags frilufts- og ekstremsportsaktiviteter. Hordaland byr kort sagt på det meste du måtte drømme om på norgesferien din.

Overnatting i Hordaland

Leter du etter i overnatting i Hordaland? Vår hytteutleie i Hordaland byr på fantastiske hytter i fjellområdene ved for eksempel Eidfjord, Kvamskogen og Odda, langs Hardangerfjorden og ute ved havet. Og er du på utkikk etter overnatting til en fiskeferie, bør du ta en titt på våre feriehus og hytter i Hordaland som også tilbyr båtleie. Det er flust av fiskemuligheter i området. Flere av hyttene og feriehusene i Hordaland kan leies over kortere perioder, som er ypperlig hvis du kunne tenke deg å oppleve noe nytt på en miniferie eller ei langhelg. Og hvis du drømmer om litt hverdagluksus, bør du ta en titt på våre hytter med jacuzzi til leie i Hordaland.

Hordalands natur

Hordaland er på mange måter et «Norge i miniatyr». Her kan du oppleve store variasjoner i naturlandskapet – fra dype fjorder til høye fjell, åpne vidder og isbreer. Besøk de tre nasjonalparkene i området for enestående opplevelser. På Hardangervidda kan du vandre over vidda og se villrein. Ved Folgefonna nasjonalpark ved Hardanger venter storslåtte opplevelser gjennom dalfører og over Norges tredje største isbre. Og ved Hallingskarvet litt nord for Eidfjord kan du gå på toppturer eller teste ut skiføret ved Hallingskarvet Skisenter. Prøv fiskelykka ved Hordalands mange sjøer og elver, eller dra ut til kystparadiset Øygarden og nyt utsikten mot havgapet. Naturopplevelsene står virkelig i kø i Hordaland.

Reisetips Hordaland

Trenger du inspirasjon til ting å gjøre i Hordaland? Vi har laget en liste med reisetips som kan hjelpe deg på vei:

  • Kunne du tenke deg å dra til Hordaland i påska? Da bør du få med deg den internasjonale jazzfestivalen Vossa Jazz på Voss.

  • Dra til Skogseidvatnet øst for Eikelandsosen og prøv fiskelykka i en innsjø full av storørret og røye.

  • Opplev Hordalands krigshistorie og se Fjell festning på Sotra, som ble bygget av tyskerne under 2. verdenskrig.

  • Leier du hytte i Sunnhordaland, bør du ta turen opp til fjellet Stovegolvet (703 moh.). Her er du garantert en flott utsikt over øyene ved kysten og havet.