Ferieboliger i Eidfjord

Eidfjord ligger i Hordaland fylke, og byr på noe av den vakreste og mest varierte natur i hele Norge. NOVASOL tilbyr rimelig hytteutleie i Hardanger ved Eidfjord.

Utleie av ferieboliger i Eidfjord byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Lei feriebolig i Eidfjord

Populære feriehus i Eidfjord

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Eidfjord

Loading...

Opplevelser i Eidfjord

Eidfjord legger grunn til den sjette største isbreen i landet. Med et areal på 73 km2 strekker det vakre islandskapet seg så langt øyet rekker. Det høyeste punktet på isbreen er 1863 meter over havet, og hvis området ser kjent ut, er det nok fordi, det var her scenene fra isplaneten Hoth i Star Wars V ble tatt opp.

I byen kan du blant annet besøke Hardanger natursenter, som byr på spennende utstillinger om dyre- og planteliv i området. Alt sammen presentert med toppmoderne teknologi, som nok skal kunne fange oppmerksomheten til hele familien. I byen er det også forskjellige gallerier, som viser dere norsk kunst. Med et NOVASOL feriehus har du den perfekte basen for å oppleve det Eidfjord kan tilby.

Feriebolig i Eidfjord

Hvis du planlegger å feriere i en hytte i Norge, er Eidfjord et innlysende valg. I tillegg til isbrevandring er det gode muligheter for vandreturer i noe av landets vakreste natur. Lei et flott feriehus i Hordaland og du har et perfekt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie i vestnorsk natur. Når du besøker Eidfjord, må du ikke gå glipp av solnedgangen over Eidfjordvatnet. Her kan det forøvrig også være en idé å ta med ei fiskestang, siden det alltid er god mulighet for en fangst. Da kan du imponere familien med deilig selvfanget mat til middag!