Hytter og overnatting i Granvin

Tenker du på å reise til Granvin, men mangler overnatting? Vi har hytter og overnatting i Granvin, enten du ser etter ei liten hytte eller en stor hytte med plass til hele familien eller vennegjengen!

Granvin

Overnatting og opplevelser i Granvin

Granvin er ei bygd med lang historie og vakker natur. Dalen er godt skjermet mot vind og kan oppleve mange varmegrader om sommeren. Her kan du nyte rolige dager, fiske etter ørret i vann rundt Granvin og ta deg en avkjølende dukkert. En overnatting i Granvin passer fint året rundt. Du kan nemlig utforske områdene, fjellet og skogen til fots. Her kan du plukke sopp og bær på høsten, gå på ski om vinteren, fiske om våren og bade om sommeren.

Lei ei hytte i Granvin

Leier du ei hytte i Granvin ligger du midt i vakker natur med Hardangerfjorden som nærmeste nabo. Ønsker du en mer aktiv ferie er veien kort til Voss, hvor du kan oppleve spennende aktiviteter som vindtunnel og golfpark. Her arrangeres også festivalen Ekstremsportveko hvert år, som byr på eventyr for de fleste. 

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.