Feriehus og hytte i Finnmark

Å tilbringe ferien på hytten er dypt forankret i den norske folkesjelen, enten det gjelder sommer og sol ved kysten eller snø og ski i fjellheimen. NOVASOL, Europas ledende formidler av ferieboliger, satser stort på feriehusutleie i Norge. Våre nesten 2000 hus, hytter og leiligheter ligger spredt over hele landet. Uansett hvor i landet du ønsker å feriere skulle du ha gode muligheter til å finne noe som passer, også hvis det er en i hytte i Nord-Norge du er på utkikk etter.

Stadig flere får øynene opp for vårt nordligste fylke, og med en NOVASOL hytte i Finnmark som base er grunnlaget lagt for en spennende oppdagelsesreise i midnattssolens land. Finnmark er kontrastenes fylke; fra den uendelige vidda til dramatiske fjellandskap, fra stille elver der fisken alltid biter til sjarmerende fiskevær der du møter lokale personligheter med en humor like ramsalt som Storhavet utenfor. Nordkapp med Nordlyssenteret hører med på enhver finnmarkstur, og har du først kommet deg dit er det ikke langt til Hammerfest, verdens nordligste by. På vidda står den samiske kulturen fortsatt sterkt, og Kautokeino og Karasjok er blant tettstedene der du kan oppleve dette på nært hold. Samefolket lever tradisjonelt i tett nærhet til naturen, noe du også har alle muligheter til ved å legge ferien til en hytte i Finnmark.

Lei en hytte eller feriehus i Finnmark

Populære feriehus i Finnmark

Loading...

Naturomgivelser

Naturen i Finnmark er svært variert, og du finner alt fra skog, elver, sjø og mye mer. Kysten i Finnmark er preget av arktisklandskap, og her befinner deg seg mange dyr. Ellers er Finnmark rik på flora og fauna, som også stammer fra Russland. Finnmark har fem nasjonalparker du kan ta turen innom, en fantastisk naturopplevelse.

Det høyeste fjellet i Finnmark kalles Øksfjordjøkelen, som er ca. 1200 meter over havet. Deretter kommer Svartfjellet på en god andre plass, etterfulgt av hele 23 andre fjell som befinner seg der. Ta derfor turen til fjellene, og se den vakre og idylliske naturen Finnmark har å by på.

Kom tett på kulturen med en hytte i Finnmark

Aktiviteter, kultur, opplevelser

Finnmark er en vinterdestinasjon, og her kan du for eksempel benytte sjansen til å teste ut isfiske. Men det er ikke bare sportslige vinteraktiviteter byen har å by på. Dra til Norges østligste fredede naturreservat for fugletitting, og se de flotte sjøfugler. Eller hva med en spennende dagstur til Russland? Eller kanskje man vil bruke tiden på å utforske alle de nordnorske, smakfulle matretter. Du bestemmer akkurat hvordan du vil bruke tiden på din ferie med NOVASOL!

Bestill en hytte i Norge, og opplev fantastisk natur og kultur i Finnmark. Det er mange opplevelser man kan ha med både venner og familie i Nord-Norge, bestill i dag og få en uforglemmelig reise.