Lei feriehus eller hytte i Vestland

Vestland er det nye navnet på de tidligere fylkene Sogn og Fjordane og Hordaland. Har du planlagt overnatting i Vestland, kan du få med deg noe av Norges mest spektakulære natur – dypblå fjorder, stupbratte fjellsider, isbreer og voldsomme fossefall. Her finner du også de berømte fruktbygdene i Hardanger, Norges nest største by, Bergen, Jotunheimen nasjonalpark og Flåmbanen, som blir kalt verdens vakreste togtur – for å nevne noe. Så skal du leie feriehus eller hytte i Vestland, er det bare å begynne planleggingen!

Prøv brevandring på Nigardsbreen på en overnatting i Vestland

Populære feriehus i Vestland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vestland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vestland

Loading...

Opplevelser i Vestland

Severdighetene og attraksjonene i Vestland står virkelig i kø. Her er noen av våre tips til opplevelser i Vestland:

  • Brevandring på Nigardsbreen

Brevandring på Nigardsbreen er garantert en av de mest minneverdige opplevelsene i Vestland. Nigardsbreen ligger innerst inne i Jostedalen, og er en av de mest kjente brearmene til Jostedalsbreen – den største isbreen på det europeiske fastlandet. Den er også mest besøkt, da den er lett å komme til og du kan bevege deg opp på isbreen. Men du skal ha kjennskap til forholdene når du er der, og derfor anbefaler vi at du slår følge med en guide på turen opp hit.

  • Hardanger matkulturfestival

Planlegger du å leie hytte i Vestland på seinhøsten, bør du time det så du får med deg Hardanger matkulturfestival. Den blir avholdt i Eidfjord, et lite tettsted som ligger ved fjorden med samme navn. Her kan du oppleve tradisjonsrike retter og nyfortolkninger av disse, lokale råvarer og musikalske innslag i skjønn forening.

  • Kjør med gamle Vossebanen fra Garnes til Midttun

Er du eller noen i reisefølget togentusiaster? Eller kunne du bare tenke deg å se litt mer av området rundt Bergen på en overnatting i Vestland? Da bør du ta turen med den gamle Vossebanen fra Garnes i Arna til Midttun litt utenfor Bergen sentrum. Her kan du stige om bord i et vaskekte damplokomotiv og bli tatt med tilbake til en annen tid, mens vakkert vestlandslandskap ruller forbi utenfor vinduene. Den gamle Vossebanen kjører fra midt-juni til midt-august hvert år.

  • Akvariet i Bergen

Uansett om du drømmer om å leie hytte ved sjøen i Vestland, eller nærmere fjell og tinder, bør du planlegge en tur forbi byen Bergen under oppholdet. Bergen er Norges nest største by, og byr på en lang og viktig historie, flotte kulturminner, et stort musikkmiljø og yrende folkeliv. Legg også turen forbi Akvariet i Bergen og få et innblikk i det utrolige livet under vann. I tillegg til akvariene har de blant annet pingviner, slanger, aper og krokodiller her – og altså mye å oppleve for hele familien!

  • Trolltunga

Du har sikkert sett bilder av Trolltunga mange ganger, dette bergutspringet som henger fritt langt over Ringedalsvatnet i Skjeggedal. Hvis du er en erfaren turgåer og drømmer om fantastiske naturopplevelser på en overnatting i Vestland, er Trolltunga et godt forslag. Turen tar ca. 10 timer tur/retur i ulendt terreng. Men når du først kommer opp til toppen blir du belønnet med en helt fantastisk utsikt over flotte fjell og fjorder. Absolutt en av de flotteste opplevelsene i Vestland!

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

I NOVASOL tror vi på at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen – både før, under og etter – slik at dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er dekket av trygghetspakken, uten ekstra kostnad. Sånn har det vært siden 1968, og sånn skal det fortsette å være. Har du spørsmål til leie av feriehus eller hytte, kan du se vår FAQ hvor vi har svart på de vanligste spørsmålene vi mottar.