Lei feriehus eller hytte i Agder 

Agder er Norges sørligste fylke, og dekker over de tidligere fylkene Vest-Agder og Aust-Agder. Når du leier en hytte i Agder får du både i pose og sekk. Her ligger sørlandsperlene på en snor med sine sjarmerende hvite trehus, flotte kyststripe og spennende nisjebutikker og kunstmiljøer. Og reiser du litt lenger inn i landet kan du oppleve historisk kulturlandskap og vill fjellnatur i skjønn forening. Når du tilbringer ferien på ei hytte i Agder, har du mulighet til å planlegge både nydelige dager ute i flott fjellnatur – uansett årstid - og badeferie med spennende aktiviteter for hele familien.

Restauranten Under i Lindesnes er helt unik. Besøk den når du er på overnatting i Agder!

Populære feriehus i Agder

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Agder

Loading...

Feriehus med basseng i Agder

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Agder

Loading...

Hva skjer i Agder?

Du har altså mye godt i vente hvis du skal leie hytte i Agder. Vil du vite mer om hva som skjer i Agder? Her er noen av de mange aktivitetene og severdighetene du bør få med deg på turen:   

  • Kristiansand

Kristiansand er den største byen i Agder og blir kalt Barnas by. Her finner dere den kjente og kjære Dyreparken, hvor dere kan se ville dyr, prøve morsomme forlystelser, besøke Badelandet og oppleve karakterene fra Thorbjørn Egners fantastiske univers. I tillegg kan dere legge turen forbi klatreparken Høyt & Lavt, Sørlandets Kunstmuseum eller bare nyte den gode stemningen på en spasertur gjennom den hyggelige sørlandsbyen.

  • Lindesnes

Hvis du skal leie hytte i Agder bør du planlegge å ta en tur forbi Lindesnes Fyr, som er Norges eldste fyrsted. Her kan du stå og se ut i horisonten og kjenne havbrisen fra Norges sørligste punkt. Hvis du har lyst på en opplevelse helt utenom det vanlige, kan du booke et bord på restaurant Under, som ligger 5,5 m under havoverflaten og er verdens største undervannsrestaurant!  

  • Setesdal

Setesdal går hele veien langs Otravassdraget fra Evje i sør til Hovden i nord. Tar dere turen langs det vakre dalføret, vil dere oppleve alt fra små tettsteder med århundrelang historie til vakkert høyfjellslandskap. Dere kan starte turen med et besøk i Mineralparken på Evje, hvor dere kan gå på skattejakt i gruvene og prøve den kule vannparken. I enden av Setesdal finner dere Hovden Alpinsenter, som er verdt et besøk både sommer og vinter. Her kan dere sette utfor alpinbakker med ski på beina eller prøve stisykling gjennom terrenget når det lakker mot vår.  

  • Risør Trebåtfestival

Hver august går Europas største og eldste trebåtfestival av stabelen i Risør, og denne skal definitivt med på en liste over hva som skjer i Agder. Festivalen hyller kystbyens maritime historie og det tradisjonsrike håndverket som ligger bak de vakre trebåtene. Men Trebåtfestivalen er ikke kun for båtinteresserte. I løpet av festivalen er Risør by spekket med arrangementer, konserter og opplevelser, til glede for alle som liker kystkultur - eller bare god sommerstemning.  

  • Besøk den bilfrie øya Merdø

Hvis dere har leid hytte i Agder, er det opplagt å legge en dagstur til den idylliske øya Merdø utenfor Arendal inn i planene. Den bilfrie øya oser av ekte sørlandsstemning, med gamle trehus, små tilgrodde stier og deilige sandstrender. Her finner dere garantert sommerstemning for hele familien!

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

I NOVASOL tror vi på at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen – både før, under og etter – slik at dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er dekket av trygghetspakken, uten ekstra kostnad. Sånn har det vært siden 1968, og sånn skal det fortsette å være. Har du spørsmål til leie av feriehus eller hytte, kan du se vår FAQ hvor vi har svart på de vanligste spørsmålene vi mottar.