Hytter til leie i Telemark

Nyt en strålende utsikt mot Gaustatoppen fra ei hytte i Telemark med NOVASOL

Hytter til leie i Telemark

Har du lyst til å dra på ferie til Telemark? Leier du ei hytte i Telemark kan du nyte dagene i skjærgårdsidyllen Kragerø, hoppe i friskt fjellvann og gå fotturer på Hardangervidda, stå på ski i Rauland eller Vrådal, og gå i historiens fotspor i byer som Rjukan og Skien. Finn ei hytte til leie i Telemark og opplev denne eventyrlige delen av landet vårt.

Populære feriehus i Telemark

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Telemark

Loading...

Feriehus med basseng i Telemark

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Telemark

Loading...

Bli kjent med Telemark

Telemark er kjent for sitt mangfold, både når det gjelder landskaper og opplevelser. Lei ei hytte i Telemark og test føret i noen av Norges vakreste skiområder i Rauland og Vrådal. Legg ut på topp- og fotturer på Hardangervidda – kanskje helt til Gaustatoppen! Eller opplev hele området på to hjul. Har du lyst til å lære mer om fylkets lange historie og tradisjoner mens du leier hytte i Telemark? Da kan du for eksempel besøke Norges største stavkirke, Heddal stavkirke, i Notodden. Ta turen til Rjukan og se hvor den verdenskjente Tungsvannsaksjonen fant sted under 2. verdenskrig. Eller få en historisk tur fra Skien til Dalen via den gamle Telemarkskanalen. Mulighetene er mange på en ferie i Telemark.

Lei ei hytte i Telemark med NOVASOL og få skjønne sommerdager i den norske skjærgården

Hytteutleie i Telemark

Leter du etter ei hytte til leie i Telemark? Da har du kommet til riktig sted! NOVASOLs hytteutleie i Telemark spenner vidt og bredt. Har du lyst til å nyte livet langs kysten og kanskje finne et sted som også tilbyr båtleie? Da kan du se nærmere på hyttene våre i Telemark med båt. Ta en titt på hyttene i våre Luxury Collection, hvis du vil at ferien i Telemark skal by på det lille ekstra. Har du bare tenkt deg å finne ei hytte til leie i Telemark for en langhelg? En rekke av feriehusene og hyttene våre i fylket tilbyr kortere leie for en mer fleksibel ferie. Og hvis du ikke helt vet hva du ser etter enda, er det bare å gå på oppdagelse blant alle våre flotte hytter til leie i Telemark.

Ferie i Telemark året rundt

Telemark er en drømmedestinasjon når som helst på året. Hardangervidda lokker med vakre turmuligheter så snart den første snøen har smeltet om våren. Og tursesongen kan heldigvis vare så lenge du vil. Mange har Kragerø, Langesund og øyriket utenfor Telemarkskysten som noen av sine favorittsteder å feriere i om sommeren. Reiser du til Telemark med barn, er vannparken Bø Sommarland et must på turen. Her venter timevis med moro! Og om vinteren er Telemark et eldorado for skientusiaster. Ta en titt på våre hytter i Telemark som ligger nærme et av de gode skianleggene i området, og planlegg en fantastisk vinterferie i bakkene.

Reisetips til Telemark

Trenger du flere tips til hva du kan se og gjøre når du leier hytte i Telemark? Ta en titt på tipsene våre her:

  • Hvis du er glad i øylivet og skjærgården, bør du ta ferge ut til den vakre øya Jomfruland fra Kragerø og oppleve den marine nasjonalparken. 

  • Er du interessert i norsk historie, bør du besøke Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork i Rjukan, hvor du blant annet kan lære mer om Tungtvannsaksjonen. 

  • Kunne du tenke deg å kombinere moderne arkitektur, eventyrlige omgivelser og velvære? Da bør du ta turen forbi saunaen Soria Moria i Dalen.  

  • Telemark har en lang tradisjon for gode lokalproduserte råvarer. Når du leier hytte i Telemark bør du stikke innom fruktbygda Gvarv, kjøpe honning i Drangedal eller vilt på Siljan.