Hytte og feriehus i Drangedal

Vurderer du en hytte i Telemark til din neste norgesferie? Da kan kanskje en feriebolig i Drangedal være rett for deg. Her venter en rekke flotte friluftsområder, som alle har noe å tilby deg som er glad i frisk luft og vakker natur. NOVASOL formidler et stort utvalg av ferieboliger over hele Norge, og du kan enkelt finne din neste drømmeferie ved hjelp av vår søkefunksjon. Ved å velge de kriteriene du ønsker, får du opp et utvalg av ferieboliger som passer dine feriebehov.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Drangedal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Drangedal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Drangedal

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I Drangedal mangler det ikke på flotte naturområder. På sommeren kan Drangedal tilby gode turmuligheter til fots, i form av blant annet merkede DNT-løyper. Her er det med andre ord bare å pakke med turskoene, og utforske kommunens fine friluftsområder til fots.

Området rundt innsjøen Toke passer ypperlig for deg som ønsker å fiske eller være ute i båt. Innsjøen blir ofte kalt «Kragerøs indre skjærgård», noe som sier litt om flott dette området er. På sommeren har du mulighet til å bli med på tur med trebåten Tokedølen II. Er du ute etter å prøve fiskelykken, er det gode sjanser for å få aure, sik, røye og abbor på kroken.  Her kan du også tilbringe fine timer på vannet i kano eller kajakk. I området rundt Toke kan du flere steder leie både kajakk og kano. 

Legger du ferien til Drangedal på vinterstid, kan du ta turen vest i Drangedal. Her ligger Gautefall Skisenter, som er et av de største skianleggene i Telemark. Her kan du velge mellom løyper av ulik vanskelighetsgrad, og det finnes eget område for barn. På sommeren finner du flere fine merkede turløyper i Gautefallområdet, som for det meste består av heier, fjell og lyngområder.

Attraksjoner og severdigheter

I Drangedal finnes det mange små severdigheter du kan ta turen innom. Kommunen har flere fine kirkebygg, som for eksempel Gautefall fjellkirke. Er du interessert i lokalhistorie, kan du ved Drangedal bygdetun se 20 bygninger donert fra gårdene i området, samt ulike utstillinger.  

Når du tilbringer ferien i Drangedal, befinner du deg ikke langt fra idylliske Kragerø, der det venter sørlandsatmosfære av beste sort. Spesielt på sommeren yrer det av liv i denne kystbyen. I Kragerø kan du oppleve  sjarmerende trehusbebyggelse, koselige butikker, spisesteder, arrangementer og attraksjoner.

Hytte og feriehus i Drangedal

Når du leier en hytte i Norge til din neste ferie, kan du bo akkurat så enkelt eller luksuriøst som du selv ønsker. NOVASOL har et bredt utvalg av ferieboliger over store deler av landet, og kan derfor tilby alt fra standard hytter i fjellheimen, til mer eksklusive ferieboliger ved kysten.

Velger du en hytte i Telemark til din neste norgesferie kan du forvente fine feriedager i vakker natur. Her er aktivitetsmulighetene mange, varierte og for absolutt alle. Dersom du ser etter inspirasjon til din neste ferie i Europa, finner du også dette her på våre nettsider.