Feriehus i Nederland

Nederland er et land med mange attraksjoner for feriegjester i alle aldre. Landet er ideellt for et opphold i feriehus enten du er på vei gjennom eller om det er selve destinasjonen for sommerferien. I tillegg er det enkelt å komme seg dit enten man setter seg i bilen eller kjøper flybilletter. Hvor enn i Nederland dere ønsker å tilbringe deres ferie, så tilbyr NOVASOLs ferieboliger en privat amtosfære i nydelige regioner på tvers av landet.

Lei feriehus i Nederland

Populære feriehus i Nederland

Loading...

Feriehus tett på Nederlands mange muligheter

Opplev Nederland som feriedestinasjon. Bo i et fullt møblert feriehus i Nederland. Hvert feriehus og hver ferieleilighet er innredet etter eierens personlige smak og gjør derfor et opphold i Nederland til en unik og autentisk opplevelse. Fra deres NOVASOL feriebolig har dere alle muligheter for å utforske landets mange severdigheter, vakre natur og spennende byer. Her kan du lese mer om hva Nederland kan by på, og finne frem den perfekte boligen til deres ferie.

Lei feriehus i Amsterdam

Naturomgivelser

Den nederlandske kysten er kjent for sine gode badestrender, og ved de fleste er vannet herlig og velegnet for barn. Besøk sjarmerende badebyer som ligger ved dikene som beskytter landet mot vannmassene. Nyt sommerdager med badeturer, forfriskende is og en bedre lunsj på en av de mange restauranter langs kysten.

Reiser dere vekk fra kysten og lenger inn i landet vil dere raskt se hvorfor Nederland er så kjent for sin blomsterproduksjon. På rekke og rad vil du se det ene drivhuset etter det andre. Når det er sesong for f.eks tulipaner åpner det seg et fantastisk blomsterhav i alle farger på tvers av landet. I parken Keukenhof, som ligger mellom Amsterdam og Haag, kan man fra mars og frem til mai se mer enn 800 forskjellige tulipaner. Parken er helt nydelig, og det er lekeområder for barna. Ta med piknikkurven og nyt lunsjen omgitt av vakre tulipaner.

Når dere beveger dere rundt i landet vil dere også møte på de karakteristiske, nederlandske vindmøllene, selvsagt omgitt av tulipaner, i det flate landet.

Opplevelser i byen

Nederland er et deilig ferieland, og utover de mange herlige naturopplevelsene venter også en rekke spennende severdigheter og opplevelser i en rekke forskjellige byer. I Amsterdam venter et yrende folkeliv, spennende kulturer og fortellinger. Her finner dere også noen av verdens beste museer, slik som det berømte Rembrandt Museum eller Stadelejk museet med moderne kunst. En guidet tur gjennom kanalene gir et godt inntrykk av byens mangfoldighet av nytt og gammelt.

Rotterdam er også vel verdt et besøk, spesielt om dere er interessert i arkitektur. I byen finner dere det nederlandske arkitekturmuseum, og fra turistkontoret som ligger på samme sted kan dere bli med på turer rundt i byen.

Haag er den kongelige og diplomatiske byen, samt en veldig grønn by med sine mange parker. Besøk f.eks parlamentsbygningen som ligger sentralt i Haag. Bygningen var tidligere jakthytte for de adelige og er et imponerende byggverk.