Feriehus i Noord-Brabant

Brabant stammer fra uttrykket Brac bant, som betyr en myrlendt, øde region. Men gjennom årenes løp har den barske og ugjestfrie jorden blitt erstattet med naturlig skjønnhet og vennlighet, preget av brugundisk innflytelse. I nærheten av våre feriehus i Noord-Brabant finner man en rekke småbyer og populære turistattraksjoner.

Brabancja Północna

Populære feriehus i Noord-Brabant

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Noord-Brabant

Loading...

Feriehus med basseng i Noord-Brabant

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Noord-Brabant

Loading...

Den Bosch

'S-Hertogenbosch er hovedstaden i Noord-Brabant. Byen er preget av gotiske bygninger, sjarmerende butikker og innbydende restauranter. På det vakre torget er det en sjelden brønn som man kan gå over. Ta en seiltur på Binnendieze, en vannkanal som en gang har blitt brukt til å levere varer til trehus. Den vakre St. Johns Katedralen er en ener når det kommer til Brabant gotisk stil og er absolutt verdt et besøk.

Fornøyelsesparker

Kunne du tenkt deg en familieferie i Nederland? Noord-Brabant har flere topp attraksjoner som ligger i umiddelbare nærhet til flere av våre feriehus i området. Den mest berømte er fornøyelsesparken Efteling. Denne parken tilbyr mange fantastiske attraksjoner, noe for enhver alder! I Hilvarenbeek ligger Safariparken Beekse Bergen. her kan man oppleve ville dyr på nært hold. Parken har også en stor lekeplass. I den østlige delen av Brabant ligger parken Hemelrijk med en deilig innbydende sandstrand og en stor innendørs lekeplass.

Regionen

Noord-Brabant er det perfekte feriemål, dersom du ønsker en ferie i naturskjønne omgivelser. I nasjonalparken Biesbosch kan man nyte den flotte naturen og vannet. Naturområder som Het Groene Woud og Maashorst blir stadig mer populære. Like i nærheten av feriehusene i Noord-Brabant finner man mange idylliske landsbyer. Og i nasjonalparken Loonse en Drunense Duinen kan man vandre i de langstrakte sanddynene.