Feriehus i Utrecht

Utrecht

Feriehus i Utrecht

I Utrecht og omegn ligger forholdene til rette for å nyte naturen. Nasjonalparken, Utrechtse Heuvelrug er en av mange steder der man kan nyte en spasertur i de naturskjønne omgivelsene. Eller hva med en shoppingtur i Utrecht? Kombiner shoppingturen med severdigheter, kanalhus, hyggelige cafeer og restauranter.

Populære feriehus i Utrecht

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Utrecht

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Utrecht

Loading...

Byen Utrecht

Den mest iøyenfallende bygningen i Utrecht er Domkirken. Fra dette høyeste kirketårnet i Nederland har man fantastisk utsikt over byen. Like ved Domkirken ligger gamlebyen med antikke monumenter, kanaler og minnesmerker. Opplev denne vakre byen til fots, på sykkel eller til vanns med båt, kano eller gondol. Ellers er Jernbanemuseet, Central-museet og Rietveld-Schröder-Huset verdt et besøk.

KidZcity - For barna

I Utrecht området finnes det ikke noen store, kjente temaparker, men det finnes en rekke lekeplasser og innendørs lekeparadis for barn. Blant annet KidZcity i Utrecht, Ballorig i Houten og Monkey Town i Amersfoort. På det høyeste punktet i Nasjonalparken Utrechste Heuvelrug, omkranset av skog, finner man pyramiden av Austerlitz, en lekeplass og fornøyelsespark som er bygget som en hyllest til Napoleon Bonaparte.

Regionen

Vurderer dere en ferie i Nederland hvor dere kan være aktive? Provinsen Utrecht byr på vakkert landskap med flotte innsjøer, spesielt naturen rundt Vechtseen er verdt å utforske. Nasjonalparken Utrechste Heuvelrug kan oppleves både til fots og på sykkel. Gå heller ikke glipp av de maleriske fiskerlandsbyene og de historiske byen på din feriehusferie. Våre feriehus ligger meget sentralt med kort avstand til det meste.