Feriehus i Friesland

Fryzja

Feriehus i Friesland

Elsker du vann? Da bør du besøke Friesland! Friesland kan vise til en blanding av flott natur med et nettverk av 650 km. vannkanaler, vadehav, og de Frisiske øyer. Utover det, er denne provinsen et skattekammer hva gjelder den Frisiske kultur. Feriehusene i Friesland ligger som oftest i umiddelbar nærhet til havet eller like ved.

Populære feriehus i Friesland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Friesland

Loading...

Feriehus med basseng i Friesland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Friesland

Loading...

Leeuwarden

Byen Leeuwarden har en rik historie og vise til. De vakre gamle bygningene i den historiske byen vitner om den spennende historien til byen. Brostenbelagte smågater, cafeer, restauranter innbyr til et besøk i denne byen. Det 40 meter høye Oldehove tårn med utsikt over byen er karakteristisk for Leeuwarden. Dersom du er sulten på mer kultur, er det verdenskjente keramikmuseet verdt et besøk. Ved å leie et feriehus vil dere få maksimalt ut av deres ferieopphold i Leeuwarden.

Attraksjoner

I dette området er det en rekke severdigheter dere kan besøke under deres ferie i Nederland. Dog er det ikke noen store fornøyelsesparker her, men på den annen side er det en rekke mindre parker og lekeplasser. Aqua Zoo i Leeuwarden, som tar deg med på en spennende reise gjennom undervannsverdenen er svært populær blant de minste. En annen populær attraksjon er fornøyelsesparken Duin en Zathe i Appelscha, en liten park full av aktivitetstilbud og underholdning for store og små. Her finnes det blant annet en innendørs monkey cage for de mindre barna, og en Top dance for de litt ungdommen.

Regionen

Det Frisiske landskapet er meget variert. I Gaasterland er det alt fra skog og heier til sanddyner. De regelemessige fergeoverfartene til Vlieland, Terschelling, Ameland og Schiermonnikoog kan enkelt bestilles og er derfor meget populære når man skal på dagsutflukter. Blant vakre landsbyer som absolutt er verdt et besøk, er Sneek, Staveren, Hindeloopen, Schlösser og Workum.