Feriehus i Groningen

Groningen er den nordligste provinsen i Nederland og er med sine middelalder kirker, bondegårder og møller i de små landsbyene svært autentisk. Et besøk til det anerkjente selreservatet kan anbefales både til store og små.

Groningen

Populære feriehus i Groningen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Groningen

Loading...

Feriehus med basseng i Groningen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Groningen

Loading...

Byen Groningen

Groningen er en mangfoldig by og i 2006 ble byen hedret med Beste bysentrum i Nederland. Groningen er en meget populær destinasjon blant ferieturister, og er også ansett å være et mekka for shoppingentusiaster. Martini-tårnet og Groningen Museet ved hovedbanegården er to av de viktigste severdighetene i Groningen. De mange gamle bygningene, kanalene og grønne bakgårder gjør bybildet fullverdig.

Attraksjoner

I Groningen ligger landstedet Nienoord. Her er det et svømmeslott, lekeplasser og minigolf. I den lille byen Bovenstreek finner man Apekooi, den beste innendørs lekeplassen i Groningen. Man kan også få en aktiv dag med barna dersom man besøker Knoll'n Park i Godlinze. Denne lekeplassen ligger i naturlig omgivelser, noe som gjør den ideell for ballspill.

Regionen

Eng og mark og vakre bondegårder preger landskapet i Groningen. De Rapsmarkene i blomstring på sommerstid er spesielt flotte. Typisk for området er åsene som landsbyene ble bygget på slik at de skulle beskytte dem når vannstanden ble for høy. Her kan du bedrive vannsport, vindsurfing, kano- og robåtutflukter. Den endeløse kystlinjen med sine vakre strender innbyr til å nyte naturen i fred og ro. Leier du et feriehus her, anbefaler vi å ta med sykkelen så dere kan nyte naturen fullt ut.

Bestill ditt neste feriehus i Nederland i dag og la turen gå til Groningen!