Feriehus i Drenthe

I regionen Drenthe finner man et variert landskap med en historisk fortid. De historiske og historiske skattene oppleves best til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Ellers er det et must å besøke den anerkjente Hünengräber. Ved å leie et feriehus i Drenthe, får dere muligheten til å oppleve alle disse spektakulære severdighetene!

Drenthe zaprasza!

Populære feriehus i Drenthe

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Drenthe

Loading...

Feriehus med basseng i Drenthe

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Drenthe

Loading...

Assen

I Assen kan man oppleve en mangfoldighet av kunst og kultur. Gamlebyen kan vise til en rekke historiske bygninger, museer, gallerier, og teatre som absolutt er verdt et besøk. Dersom du er en motorsport entusiast, vil garantert TT Assen fascinere deg! Dersom dere hopper på en guidet bytur får dere høre om Assens fortid og nåtid. Et opphold i et av NOVASOLs feriehus i Nederland, med et besøk i denne vakre byen, gjør ferien helt fullkommen.

Attraksjoner

Utover TT Assen som uten tvil vil begeistre alle motorsportentusiaster, er det også en rekke andre severdigheter dere kan oppleve i denne provinsen. En av de mest populære attraksjonene i Drenthe, er å besøke sauene på Balloërveld. En annen populær attraksjon er fornøyelsesparken Plopsa Indoor i Coevorden som også er underholdende for hele familien når det er dårlig vær. Den største innendørs fornøyelsesparken i området er Speelstad Oranje, og er absolutt et must for barnefamilier. Ellers er temaparken Kabouterland Exloo, der nisser, troll og dyr er temaet, svært populær blant de minste.

Regionen

Provinsen Drenthe har en svært grønn natur og er ideel for gåturer, moutainbiking eller ridning. Et besøk på en sauegård tidlig om morgenen er en hyggelig start på dagen! Dersom dere ønsker å oppleve mer under deres besøk i Drenthe, er en dagstur til de Frisiske øyer Borkum og Schiermonnikoog ideelt. I tillegg kan provinsen vise til tre nasjonalparker som er svært populære blant turister.