Feriehus i Syd-Holland

I denne provinsen ligger Nordsjøkysten med sine kjente badesteder som for eksempel Scheveningen og Bloemendaal som tiltrekker en rekke turister hvert eneste år. I tillegg til å nyte Nordsjøen kan man besøke Rotterdams imponerende havn. Området er også perfekt for en spasertur i Keukenhofs vakre hager, som ligger i Lisse.

Holandia Południowa

Populære feriehus i Sør-Holland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sør-Holland

Loading...

Feriehus med basseng i Sør-Holland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sør-Holland

Loading...

Haag

Haag er hovedstaden i Syd-Holland. Her er det mange spennende severdigheter og attraksjoner. Noordeinde palasset og Fredspalasset der den internasjonale domstolen har hovedsete er absolutt verdt et besøk. I Innenhof kan man utforske riddersalen, senatet og Representantenes Hus. Du må ikke gå glipp av den moderne bydelen på din feriehusferie. Her kan dere også prøve lykken på Casino Scheveningen.

Fornøyelsesparker

Ønsker du å ta med familien på ferie i Nederland? Fra ditt feriehus i Syd-Holland er det ikke langt til diverse fornøyelsesparker. Du bør absolutt besøke Duinrell i Wassenaar, som kan friste med mange spennende attraksjoner for både små og store. Her finner man blant annet Tikibad som er det mest spektakulære innendørs badeland i Nederland. I Haag finner man også Madurodam som er en miniatyrby med en tro kopi av de anerkjente nederlandske husene, i en målestokk på 1:25.

Regionen

Syd-Holland er preget av det typiske nederlandske landskapet. I Alblasserwaard kan du la deg fasinere av vindmølleområdet i Kinderdijk. Siden 1997 har dette området på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Syd-Holland har masse vann, og nesten alle innsjøer i området rundt Loosdrechtse Plassen har lystbåthavner med koselige butikker, cafeer og restauranter.