Feriehus i Rotterdam

Rotterdam i Nederland er en by med en lang og utrolig spennende historie. Med NOVASOL hytteutleie kan du nå besøke Rotterdam og oppleve denne byen med dine egne øyne.

Med NOVASOL hytteutleie i Rotterdam er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Nederland.

Inntil 1962 hadde Rotterdam den travleste havnen i hele verden. I dag er byens havn 'bare' den største i Europa. Byen ligger akkurat der hvor elvene Meuse og Rhinen treffer havet og gir dermed tilgang til hele Mellom-Europa.

NOVASOL hytteutleie har vidunderlige og luksuriøse hytter og ferieboliger i nærheten av Rotterdam. Planlegger dere å ha ferie i Nederland kan vi anbefale byen på det sterkeste. Her får man kultur, historie og all den shoppingen man kan ønske seg, samtidig med at det ligger herlige badestrender i nærheten av byen.

Rotterdam rommer noen av de viktigste nederlandske museene - blant annet et internasjonalt kjent arkitekturmuseum. Tyskernes bombing av byen i 1940 gikk hardt ut over den historiske byen, men det meste har blitt gjenoppbygget. Samtidig har byen en imponerende skyline og moderne del som absolutt er verdt et besøk.

Når dere leier hytte eller feriebolig i Syd-Holland gjennom NOVASOL kan dere være sikre på å få akkurat den boligen dere har ønsket dere. Vår kvalitetskontroll betyr at alle hus lever opp til våre høye standarder. Samtidig kan dere nyte godt av vår velkjente gode service og rådgivning.

Hyr hus i Rotterdam och upplev Nederländernas vackra landskap.