Feriehus Polen

År etter år trekker det spennende ferielandet Polen til seg flere og flere turister. Det landlige mangfoldet strekker seg fra den nydelige hvite sandstranden ved den pommerske Østersjø-kysten i nord til de snørike vintersportstedene i de høye Tatrafjellene. Vi har mange feriehus of ferieleiligheter i dette spennende ferielandet.

Enten du er på utkikk etter historie, kultur, kunst eller kulinariske opplevelser, så har Polen noe å tilby. Byer som Krakow, Gdansk og Szczecin er perfekte reisemål om du ønsker en ferie hvor både sightseeing og avslapping står i fokus.

NOVASOLs feriehus og leiligheter i Polen ligger ved alle de populære områdene. De som legger turen til nordlige deler av Polen kan se frem til de herlige sandstrendene ved Østersjøen, mens de som reiser lenger sør i Polen kan nyte synet av majestetiske fjellformasjoner. Her finnes en rekke kjente skidestinasjoner, men også på sommerstid er det et yrende liv og en rekke aktivitetsmuligheter i fjellområdene, enten du vil sette deg på sykkelen eller legge ut på vandring i vakker, urørt natur.

Ferie ved Tatrafjellene

Populære feriehus i Polen

Loading...

Opplevelser og attraksjoner

Like variert som Polen selv er landets utvalg av tilbud av kulturopplevelser og severdigheter. Du finner alltid noe som fanger oppmerksomheten her, slik som skogen med de merkelige, bøyde trærne utenfor Nowe Czarnowo, nasjonalparken Ojcow like nord for Krakow og Tatrafjellene.

Og så er det jo selvsagt en rekke populære arrangement som går av stabelen hvert år. For eksempel kan jazzentusiaster i oktober få med seg landets største jazzfestival i Warszawa, og for de som er interessert i historie kan den internasjonale folkeminnefestivalen i Zakopane være spennende.

I tillegg er det en rekke bygninger og monument på tvers av landet som kan vise til fantastiske historier. Blant annet finner du Vang Stavkirke i Karpacz, en rekonstruksjon fra den gamle stavkirken i Vang i Valdres.

Feriehus i Warsawa

Ferieleilighet og feriehus Polen

I tillegg til feriehus spredd på tvers av landet, har NOVASOL også en rekke ferieleiligheter til leie i Polen. Blant annet vil du finne leiligheter ved det berømte vintersportstedet Zakopane, lengst sør i landet. Feriehusene er alle møblert og dekorert av eieren av hvert enkelt hus, og har derfor et helt eget, personlig preg. Med husenes private områder, så vel som felles områder, vil det alltid være mulig å trekke seg litt tilbake for seg selv om man ønsker det, eller å samle hele flokken i feriehusets fellesrom.

Vi ønsker velkommen til en opplevelsesrik ferie med NOVASOL!