Feriehus med svømmebasseng

Et feriehus med svømmebasseng tilfører ferien det lille ekstra for både store og små. Familien har ingen andre gjester eller åpningstider å ta hensyn til – leie av et feriehus med basseng innebærer at du kan leke og plaske rundt akkurat så mye du vil, når du vil. Slipp kampen om solsengene og bestill et privat feriehus med svømmebasseng til din neste ferie. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Start dagen med et morgenbad, svøm noen lengder før resten av huset våkner og nyt frokosten på terrassen med hele familien. Når du leier et feriehus med eget svømmebasseng, spiller det ingen rolle at stranden ligger litt for langt unna.

Et feriehus med basseng betyr enkel tilgang til moro for hele familien! NOVASOL kan tilby feriehus med basseng både innen – og utendørs, samt feriehus med usjenerte svømmebasseng helt uten innsyn. I våre ferieboliger med bortgjemte svømmebasseng trenger du ikke bekymre deg for naboens nysgjerrige blikk, da bassenget ikke er synlig fra utsiden. Her kan du være helt sikker på at du får være helt i fred, og disse feriehusene passer for deg som verdsetter privatlivet. 

Luksuriøse feriehus med basseng

Drømmer du om en ferieopplevelse litt utenom det vanlige? Hos NOVASOL kan du velge i et stort antall ferieboliger av høy standard. For å gjøre omgivelsene litt ekstra luksuriøse kan du velge et feriehus med privat basseng. Tenk å kunne gå rett fra solsengen ut i ditt helt, eget basseng! 

Se 5-stjerners feriehus med basseng

Lei feriehus med basseng

Store feriehus med eget svømmebasseng 

Skal du på ferie med en stor gjeng? Kanskje skal flere familier eller generasjoner reise sammen? Uansett om barnefamilien eller vennegjengen skal reise sammen, vil alle garantert sette pris på en feriebolig med eget svømmebasseng. 

Et basseng vil være et naturlig samlingspunkt på dagen. Noen dager vil noen sikkert på stranden, mens andre foretrekker å holde seg ved feriehuset. Og det er helt OK! Dette er en av de største fordelene ved å leie en feriebolig - friheten til å gjøre oppholdet til akkurat det du vil.

Se våre store feriehus med basseng

Ferieleilighet med basseng

Feriehus med svømmebasseng i Danmark

I Danmark formidler NOVASOL flere hundre feriehus med eget svømmebasseng, både innen – og utendørs. Landet er kjent for sine fantastiske sandstrender, og sommerferien bør selvfølgelig fylles med late dager ved havet. Dersom du reiser utenfor de varme sommermånedene, eller synes havet er for kaldt, er det midt i blinken å leie feriehus med svømmebasseng. 

Se ferieboliger i Danmark med basseng 

Hytte med basseng i Norge

Få spa-følelsen på ferie i Norge! Etter en lang dag i skibakken, på fjellet, eller bare fylt med frisk luft og aktivitet, er det deilig å tenke på at du har et eget svømmebasseng tilgjengelig. Myk opp kroppen med en liten svømmetur, etterfulgt av brettspill og hygge foran peisen. 
Dersom været ikke er med deg i sommerferien, er det også perfekt å kunne bade i eget innendørs svømmebasseng. Flere av hyttene har dessuten andre luksuriøse fasiliteter, som boblebad og badstue.

 Se hytter med innendørs basseng i Norge

Spansk feriedrøm med basseng 

Blant NOVASOLs feriehus i Spania finnes det noe for absolutt alle. Her kan du la deg friste av moderne ferieleiligheter og tradisjonelle villaer, og et stort antall av ferieboligene har eget svømmebasseng. Spanias strender er selvfølgelig verdt et besøk, men det er godt å kunne kombinere fartsfylte dager ved havet, med rolige dager ved feriehuset. 

Når du leier et feriehus med basseng kan du bare rusle ut på terrassen og ta dagens første bad akkurat når du selv ønsker. Det er frihet, det! 

Se ferieboliger i Spania med utendørs svømmebasseng

NOVASOL feriehus med basseng

Barnas favorittsted

Et feriehus med basseng nyter alle godt av, til og med dem som ikke liker å bade når vannet er for kaldt. Det er nok barna som setter aller mest pris på et eget basseng. Her kan de leke i timevis uten å bli det minste slitne. Vi kan love at det er vanskelig å holde seg på land når en har leid et feriehus med svømmebasseng! Kanskje barna kan bruke ferien til å lære å svømme? Slik blir det helt klart stolte barn og foreldre av, og et fantastisk ferieminne for de minste.

Når barna har lagt seg for kvelden, kan dere ta dere et kveldsbad samtidig som solen sakte går ned i horisonten og farger himmelen i vakre farger. Nyt utsikten og hverandres selskap, mens skumringen sakte smyger seg frem. Etter et forfriskende bad kan dere fullføre kvelden på terrassen med litt god lokal mat og gode samtaler.

Se ferieboliger i Kroatia med utendørs svømmebasseng

Feriehus med svømmebasseng barn

Stort utvalg av feriehus med svømmebasseng

NOVASOL har et stort utvalg av feriehus med svømmebasseng i Europa. Vil dere for eksempel reise til Kroatia, Spania eller Hellas, og vurderer et feriehus med basseng, har vi flere hus i vårt sortiment som tilbyr dette. NOVASOL har lang erfaring som feriehusformidler, noe som gjør at du kan kjenne deg trygg når du leier feriebolig gjennom oss. Du kan se hele vårt utvalg av feriehus med basseng her på vår hjemmeside, samt at du også enkelt og trygt kan bestille din neste ferie online i dag.

Feriehus med innendørs svømmebasseng

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger med innendørs svømmebasseng. Disse ferieboligene er til glede for familien - hele året rundt og uansett vær. Den normale temperaturen i et innendørs svømmebasseng ligger på rundt 22-28 grader, så her kan alle ta seg et forfriskende bad. I disse feriehusene har familien sitt helt egne "badeland", som barna garantert kommer til å elske. 

Skal du på ferie utenfor høysesong? Se våre feriehus med innendørs svømmebasseng nedenfor: 

Ofte stilte spørsmål om leie av feriehus med basseng

Hvor kan jeg leie feriehus med basseng?

Vi har flest bassenghus i Kroatia, Italia, Frankrike og Spania, men det er mulig å leie feriehus med basseng i de fleste land. Vi har også bassenghus i Danmark og Norge, men disse er som regel innendørs.
 

Hvem passer feriehus med basseng for?

Våre bassenghus passer for barnefamilier, vennegjenger, par og alle andre som er glad i å bade. Ferieboligene med basseng kommer i alle prisklasser og de fleste vil derfor finne noe som passer sitt feriebudsjett.
 

Hvor mye koster det å leie feriehus med basseng?

Prisene for leie av feriehus med basseng vil variere ut i fra standard, sesong og land. Det trenger nødvendigvis ikke være så dyrt å leie et bassenghus, da du gjerne leier sammen med flere andre.
 

Får jeg svømmebassenget for meg selv?

Ja, du kan leie feriehus med eget basseng hvis du vil. Da kan du bade og sole i usjenerte omgivelser. Hvis du ikke har behov for et helt privat svømmebasseng, har vi også ferieboliger med felles basseng i vårt sortiment.
 
| Forfatter
(Publisert første gang: )