Et feriehus med svømmebasseng gjør ferien litt bedre for både store og små. Dere har ingen hotellgjester eller åpningstider å ta hensyn til – leie av et feriehus med basseng innebærer at dere kan leke og plaske rundt akkurat så mye dere vil, når dere vil. Start dagen med et morgenbad, svøm noen lengder før resten av huset våkner og nyt siden frokosten på terrassen med hele familien. Når dere leier et feriehus med svømmebasseng, spiller det ingen rolle at stranden ligger litt for langt bort.

Trykk for å aktivere kortet

Et feriehus med svømmebasseng betyr enkel tilgang til moro for hele familien! NOVASOL kan tilby feriehus med både basseng både innen – og utendørs, samt feriehus med usjenerte svømmebasseng helt uten innsyn. I våre ferieboliger med bortgjemte svømmebasseng trenger du ikke bekymre deg for naboens nysgjerrige blikk, da bassenget ikke er synlig fra utsiden. Her kan du være helt sikker på at du får være helt i fred, og disse feriehusene passer for deg som verdsetter privatlivet.   

Se ferieboliger i Spania med utendørs svømmebasseng

Lei feriehus med basseng

Barnas favorittsted

Et feriehus med basseng nyter alle godt av, til og med dem som ikke liker å bade når vannet er for kaldt. Det er nok barna som setter aller mest pris på et eget basseng. Her kan de leke i timevis uten å bli det minste slitne. Vi kan love at det er vanskelig å holde seg på land når en har leid et feriehus med svømmebasseng! Kanskje barna kan bruke ferien til å lære å svømme? Slik blir det helt klart stolte barn og foreldre av, og et fantastisk ferieminne for de minste.

Se ferieboliger i Kroatia med utendørs svømmebasseng

Når barna har lagt seg for kvelden, kan dere ta dere et kveldsbad samtidig som solen sakte går ned i horisonten og farger himmelen i vakre farger. Nyt utsikten og hverandres selskap, mens skumringen sakte smyger seg frem. Etter et forfriskende bad kan dere fullføre kvelden på terrassen med litt god lokal mat og gode samtaler.

Stort utvalg av feriehus med svømmebasseng

NOVASOL har et stort utvalg av feriehus med svømmebasseng i Europa. Vil dere for eksempel reise til Kroatia, Spania eller Hellas, og vurderer et feriehus med basseng, har vi flere hus i vårt sortiment som tilbyr dette. NOVASOL har lang erfaring som feriehusformidler, noe som gjør at du kan kjenne deg trygg når du leier feriebolig gjennom oss. Du kan se hele vårt utvalg av feriehus med basseng her på vår hjemmeside, samt at du også enkelt og trygt kan bestille din neste ferie online i dag.

Se ferieboliger i Danmark med utendørs svømmebasseng 

Feriehus med svømmebasseng barn

Feriehus med innendørs svømmebasseng

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger med innendørs svømmebasseng. Disse ferieboligene er til glede for familien - hele året rundt og uansett vær. Den normale temperaturen i et innendørs svømmebasseng ligger på rundt 22-28 grader, så her kan alle ta seg et forfriskende bad. I disse feriehusene har familien sitt helt egne "badeland", som barna garantert kommer til å elske. 

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Danmark

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Norge 

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Frankrike

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Italia

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Sverige