Feriehus med svømmebasseng

Et feriehus med svømmebasseng gjør ferien litt bedre for både store og små. Familien har ingen hotellgjester eller åpningstider å ta hensyn til – leie av et feriehus med basseng innebærer at du kan leke og plaske rundt akkurat så mye du vil, når du vil.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Start dagen med et morgenbad, svøm noen lengder før resten av huset våkner og nyt frokosten på terrassen med hele familien. Når du leier et feriehus med eget svømmebasseng, spiller det ingen rolle at stranden ligger litt for langt unna.

Et feriehus med basseng betyr enkel tilgang til moro for hele familien! NOVASOL kan tilby feriehus med basseng både innen – og utendørs, samt feriehus med usjenerte svømmebasseng helt uten innsyn. I våre ferieboliger med bortgjemte svømmebasseng trenger du ikke bekymre deg for naboens nysgjerrige blikk, da bassenget ikke er synlig fra utsiden. Her kan du være helt sikker på at du får være helt i fred, og disse feriehusene passer for deg som verdsetter privatlivet. 

Luksuriøse feriehus med basseng

Se 5-stjerners feriehus med basseng

Feriehus med basseng

Store feriehus med eget svømmebasseng (12+ personer)

Se våre store feriehus med basseng

Feriehus med privat svømmebasseng

Ta med hunden på badeferie!

Se dyrevennlige feriehus med basseng

Husdyrvennlige feriehus med basseng

Ferieleilighet med tilgang til svømmebasseng

Se våre ferieleiligheter med svømmebasseng

Ferieleilighet med basseng

Feriehus med svømmebasseng i Danmark

I Danmark formidler NOVASOL flere hundre feriehus med eget svømmebasseng, både innen – og utendørs. Landet er kjent for sine fantastiske sandstrender, og sommerferien bør selvfølgelig fylles med late dager ved havet. Dersom du reiser utenfor de varme sommermånedene, eller synes havet er for kaldt, er det midt i blinken å leie feriehus med svømmebasseng. 

Se ferieboliger i Danmark med utendørs svømmebasseng 

Hytte med basseng i Norge

Få spa-følelsen på ferie i Norge! Etter en lang dag i skibakken, på fjellet, eller bare fylt med frisk luft og aktivitet, er det deilig å tenke på at du har et eget svømmebasseng tilgjengelig. Myk opp kroppen med en liten svømmetur, etterfulgt av brettspill og hygge foran peisen. 
Dersom været ikke er med deg i sommerferien, er det også perfekt å kunne bade i eget innendørs svømmebasseng. Flere av hyttene har dessuten andre luksuriøse fasiliteter, som boblebad og badstue.

 Hytter med innendørs basseng i Norge

NOVASOL feriehus med basseng

Spansk feriedrøm med basseng 

Blant NOVASOLs feriehus i Spania finnes det noe for absolutt alle. Her kan du la deg friste av moderne ferieleiligheter og tradisjonelle villaer, og et stort antall av ferieboligene har eget svømmebasseng. Spanias strender er selvfølgelig verdt et besøk, men det er godt å kunne kombinere fartsfylte dager ved havet, med rolige dager ved feriehuset. 

Når du leier et feriehus med basseng kan du bare rusle ut på terrassen og ta dagens første bad akkurat når du selv ønsker. Det er frihet, det! 

Se ferieboliger i Spania med utendørs svømmebasseng

Lei feriehus med basseng

Barnas favorittsted

Et feriehus med basseng nyter alle godt av, til og med dem som ikke liker å bade når vannet er for kaldt. Det er nok barna som setter aller mest pris på et eget basseng. Her kan de leke i timevis uten å bli det minste slitne. Vi kan love at det er vanskelig å holde seg på land når en har leid et feriehus med svømmebasseng! Kanskje barna kan bruke ferien til å lære å svømme? Slik blir det helt klart stolte barn og foreldre av, og et fantastisk ferieminne for de minste.

Når barna har lagt seg for kvelden, kan dere ta dere et kveldsbad samtidig som solen sakte går ned i horisonten og farger himmelen i vakre farger. Nyt utsikten og hverandres selskap, mens skumringen sakte smyger seg frem. Etter et forfriskende bad kan dere fullføre kvelden på terrassen med litt god lokal mat og gode samtaler.

Se ferieboliger i Kroatia med utendørs svømmebasseng

Feriehus med svømmebasseng barn

Stort utvalg av feriehus med svømmebasseng

NOVASOL har et stort utvalg av feriehus med svømmebasseng i Europa. Vil dere for eksempel reise til Kroatia, Spania eller Hellas, og vurderer et feriehus med basseng, har vi flere hus i vårt sortiment som tilbyr dette. NOVASOL har lang erfaring som feriehusformidler, noe som gjør at du kan kjenne deg trygg når du leier feriebolig gjennom oss. Du kan se hele vårt utvalg av feriehus med basseng her på vår hjemmeside, samt at du også enkelt og trygt kan bestille din neste ferie online i dag.

Feriehus med innendørs svømmebasseng

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger med innendørs svømmebasseng. Disse ferieboligene er til glede for familien - hele året rundt og uansett vær. Den normale temperaturen i et innendørs svømmebasseng ligger på rundt 22-28 grader, så her kan alle ta seg et forfriskende bad. I disse feriehusene har familien sitt helt egne "badeland", som barna garantert kommer til å elske. 

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Danmark

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Norge 

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Frankrike

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Italia

Søk feriebolig med innendørs svømmebasseng i Sverige

| Administrator
(Publisert første gang: )