Feriehus og hytte med basseng

Skal du på ferie og drømmer om å leie et feriehus eller en hytte med basseng? Å kunne kjøle seg ned etter lange dager under den varme sol eller være garantert plask og moro med et innendørsbasseng, uansett vær, hva er vel bedre enn det?

Vi har et stort utvalg av feriehus og hytter med basseng, som kan tilføre det lille ekstra på den neste ferien din.

Zonnende vrouw aan vakantiehuis met zwembad

Hvor vil du leie feriehus eller hytte med basseng?

Uansett om du planlegger en ferie i Norge eller en reise til det solfylte sør, kan du finne hytter og feriehus med basseng hos oss. Få inspirasjon til ferien din med NOVASOL.

Hytte med basseng i Norge

Få spa-følelsen på en ferie i Norge! Vi har flere hytter og feriehus med basseng i Norge. Drømmer du om et romantisk avbrekk i på Sørlandet? Eller kunne du tenke deg å tilføye enda mer lek og moro til familieferien? Da bør du se utforske hyttene våre i Norge med utendørs og innendørs basseng. Og som prikken over i-en har flere av hyttene med basseng ofte også andre luksuriøse fasiliteter, som boblebad og badstue.

Feriehus i Danmark med basseng

Det er deilig å være norsk i Danmark. Og vi har et stort utvalg av feriehus i Danmark med basseng, som gjør ferien ekstra deilig. 

Nabolandet i sør er mange nordmenns favorittdestinasjon, og det er spesielt et godt reisemål for barnefamilien. Å leie et feriehus i Danmark med basseng kommer garantert til å gjøre ferien mer minneverdig for de minste – og mer avslappende for de voksne. 

Enten dere skal til en av de mange fornøyelsesparkene i Jylland, for eksempel ved Djursland, Billund eller Blokhus, eller vil utforske det nordlige Sjælland eller Odsherred på ferien din, så finner du flotte feriehus med basseng hos oss.

Feriehus i Spania med basseng

Blant NOVASOLs feriehus i Spania finnes det noe for absolutt alle. Her kan du la deg friste av alt fra moderne ferieleiligheter til tradisjonelle villaer, og et stort antall av feriehusene har eget svømmebasseng. Langs Costa del Sol, Costa Blanca og Costa Brava ligger feriehus med basseng som perler på en snor. Du finner også flere flotte steder med basseng nord i Spania.

Hvorfor leie feriehus eller hytte med basseng?

Det er mange gode grunner til å leie ei hytte eller feriehus med basseng. 

  • Det betyr at du alltid har mulighet til å ta en dukkert, uansett om du befinner deg ved kysten, inne i landet, på en varm sommerdag eller en snøfylt vintermorgen.

  • Er du på ferie med barn, er et feriehus med eget basseng garantert et hit! Med det følger timevis med lek og moro i vannet. 

  • Ei hytte eller et feriehus med basseng kan gi ferien det lille ekstra, og deg enda større mulighet for å slappe av og nyte ferien. 

  • Et feriehus eller en hytte med basseng kan godt være et prisvennlig alternativ til en all inclusive-ferie eller noen netter på spahotell.

Hvem kunne du tenke deg å hoppe i bassenget sammen med?

Uansett hvem reisefølget ditt er, kan du finne et feriehus eller en hytte med basseng hos oss:  

•    Utforsk feriehus og hytter med basseng til familieferien. Barna vil elske å kunne hoppe i vannet og ta seg en dukkert når som helst på ferien deres.•    Finn feriehus med basseng til en romantisk helgetur. Unn dere selv en ferie med litt mer hverdagsluksus enn vanlig, og nyt livet ved bassengkanten sammen. •    Se våre feriehus og hytter med basseng og plass til dine firbeinte venner. Hvem elsker å plaske rundt i vannet mer enn barna? Hunden din! Ta dine firbente venner med, og kos dere i et feriehus med basseng.