Feriehus i Danmark

Skal du på ferie til Danmark? Det som nabolandet vårt i sør mangler i størrelse, veier det mer enn opp for i store opplevelser. Med sine lange kystlinjer, sjarmerende landskap og pulserende byer er Danmark et ideelt sted for å nyte en avslappende ferie eller dra på spennende eventyr. Lei et feriehus i Danmark og skap ferieminner for livet.

Lei et feriehus i Danmark med NOVASOL og rusle gjennom idylliske gater som her i Aalborg

Populære feriehus i Danmark

Loading...

Bli kjent med Danmark

Uansett hvor du leier sommerhus i Danmark, vil du garantert snuble over spennende og autentiske opplevelser. Kombiner avslapning og eventyr nær de berømte strendene  i for eksempel Vestjylland og på Djursland, følg i fotsporene til H.C. Andersen på den pittoreske eventyrøya Fyn, eller finn det perfekte stedet nær kyst, kultur og København et sted på Sjælland. Danmark har også mer enn 400 unike øyer, der den aller beste ifølge mange er Bornholm. Den «steinete» øya midt i Østersjøen ser ut, høres og smaker ulikt noe annet sted i Danmark, og det er ikke rart at Bornholm er et av de mest populære feriemålene i Danmark. Se selv og book feriehuset ditt i Danmark sammen med NOVASOL.

Opplev de fantastiske strendene fra et feriehus i Danmark med NOVASOL

Lei sommerhus i Danmark

Book et feriehus i Danmark hvis du liker:

  • Historie og kultur: Danmark har en lang og fascinerende historie, noe som gjenspeiles i de mange museene, slottene og kulturelle begivenheter landet byr på.

  • Bærekraftig turisme: Danmark er ledende innen bærekraftig turisme, og du kan finne en rekke miljøvennlige feriehus i Danmark hos oss.

  • Unik design: Danmark er hjemsted til mange verdenskjente designere, noe som gjenspeiles i landets arkitektur, mote og boligdesign.

Sommer i Danmark

Det mangler ikke på gode grunner til å bestille feriehus i Danmark, men én ting som skiller det lille landet fra mange andre, er det krystallklare vannet. Dette gjør Danmark til et ideelt reisemål for alle som vil på badeferie. Mellom sandstrendene, de myke sanddynene og de trange fjordene er det rikelig med muligheter for å komme nært på landets varierte landskap og skjønne natur. Det milde klimaet og de skiftende årstidene gjør Danmark verdt å besøke året rundt. Men leier du hus i Danmark om sommeren, vil du få oppleve et mildere klima enn mange steder i Norge, og de lange, lyse sommerkveldene som vi er så glade i. Her kan du lese mer og få tips til sommerferien i Danmark. 

Visste du at...Danmark samlet sett har en kystlinje på nesten 9000 kilometer! Det betyr at du alltid er innenfor 50 kilometer fra havet – uansett hvor du ferierer i Danmark.

Finn overnatting i Danmark med NOVASOL

Når du velger å leie sommerhus i Danmark fremfor andre typer overnatting, får du full frihet og fleksibilitet i private omgivelser, ofte nær populære aktiviteter, severdigheter og attraksjoner. De fleste av feriehusene våre i Danmark ligger innen gangavstand til havet. Utvalget spenner fra enkle og idylliske sommerhus til moderne og luksuriøse ferieboliger. Med mange tusen unike feriehus i Danmark garanterer vi at du finner et hjem som passer til din perfekte ferie. Hvis du har latt deg fascinere av tanken om å leie et hus i Danmark, kan du bla gjennom våre populære samlinger som feriehus i Danmark med innendørsbasseng, husdyrvennlige feriehus i Danmark og luksusferiehus i Danmark. 

Og husk! Når du leier feriehus med NOVASOL, får du en rekke flotte kundefordeler i Danmark med på kjøpet.