Feriehus på Møn

NOVASOL har mange ferieboliger, som er omringet av vakker natur, men få steder er så fantastiske som Møn. Møn har først og fremst en unik, vakker og idyllisk natur. Her kan du og familien gå på oppdagelse i skogen eller langs de lange kyststrekningene. Møns Klint med de hvite krittklipper som reiser seg loddrett fra det turkisgrønne havet er i en klasse for seg. Her er også kilometerlange sandstrender og naturområder med urskog og heier. Et feriehus i Danmark er synonymt med kvalitetstid, sol og strand.

Det er ikke uten grunn at Danmark har vært en feriefavoritt blant nordmenn i mange år. NOVASOL har ferieboliger som passer alle typer budsjett og ferieønsker. Du kan enkelt søke gjennom vårt store utvalg av ferieboliger i Danmark her på vår hjemmeside. Drøm deg bort til ferie og late dager på Møn!

Lei feriehus på ferieparadiset Møn

Populære feriehus i Møn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Møn

Loading...

Feriehus med basseng i Møn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Møn

Loading...

Kultur og aktiviteter på Møn

Møn og Sydsjælland er rik på kulturminner. Liselund Slott, kirker med kalkmalerier i verdensklasse, gravhauger og middelalderbyen Stege med et av Nordens best bevarte vollanlegg. Sommerhusene på Lolland-falster og Møn ligger nesten alle i samme områder, som er skapt for aktiv ferie ­på sykkel, til hest eller på øyas fine golfbane. Den vekslende kysten er en utfordring for fiskere og seilere, som ofte ferdes på østkysten av Møn, for eksempel langs Møns Klint. Fra et feriehus på Møn er du ikke langt unna den populære fornøyelsesparken BonBon-Land, som med mer enn 60 attraksjoner byr på moro for store og små. Knuthenborg Safaripark er også verdt å få med seg på ferie her. Møn og Sydsjælland er det ideelle utgangspunkt når du skal leie feriehus i Danmark. Her har du klipper, badestrender og en enestående natur, severdigheter på Møn samt København og Sjællands mange aktivitetstilbud.

På Møn er det rom for avslapning i vakker, fredfull natur. Her kan du legge hverdagens stress og mas bak deg, og lade batteriene. Samtidig kan du utforske det Møn kan tilby av naturopplevelser, for eksempel Danmarks høyeste klippeformasjon, Møns Klint, som må ses på ferie her. I Stege skogen finnes det spesielle ruter for familier med spennende lekeplasser for de yngste. Mange av disse aktivitetene kan enkelt nås fra feriehuset og øya tiltrekker seg besøkende i alle aldre.

Se Møns Klint fra feriehuset

Sommerhus på Møn

Det blir stadig mer populært å leie feriehus på Møn. Dette skyldes til dels at Danmark er et fantastisk sted å feriere, og at våre feriehus i Danmark er enestående. Vi tilbyr feriehus i alle prisklasser og med alle tenkelige fasiliteter. Du kan leie et klassisk sommerhus, hvor samvær og kosen står i sentrum, eller et mer luksuriøst sommerhus med for eksempel eget basseng, spa, sauna eller panoramautsikt mot havet. Vi er sikre på at du kan finne det feriehuset på Møn som passer dine krav og ønsker for ferien i Danmark. Det aller beste med et opphold i et sommerhus er at dere står helt fritt til å bestemme dagsordenen og feriens tempo selv.

Vakker natur og sandstrender venter på Møn

Ta med hele familien til et feriehus på Møn

Mange av våre feriehus på Møn ligger rett ved havet, og er en fin anledning til å starte og avslutte dagen med en rusletur på stranden. Er dere flere som ønsker å reise på ferie til Danmark sammen, tilbyr vi også store feriehus med plass til 10 eller flere. Her er det nok av plass, slik at alle kan nyte av litt privatliv, samtidig som dere kan tilbringe kvalitetstid sammen. Et feriehus i Danmark er også en fin anledning til å ta med familien firbente på tur. NOVASOL har husdyrvennlige feriehus over hele Danmark der kjæledyret er velkommen. Nærheten til havet vil også den firbente nyte godt av, og på denne måten kan hele familien skape nye ferieminner sammen.

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gjør vi vårt ytterste for at din overnatting i et av våre feriehus i Europa blir så bra som mulig. Derfor sørger vi for å ha servicekontorer plassert i de største ferieområdene, hvor du kan kontakte oss dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. På de enkelte kontorene tar våre medarbeidere hånd om alt det praktiske rundt oppholdet. Personalet snakker flere språk og kjenner bedriften og området godt. De kan derfor hjelpe dere med eventuelle praktiske ting som kan dukke opp eller med informasjon om området. Utenfor kontorets åpningstider kan dere ta kontakt med vår kundeservice.