Feriehus ved Limfjorden

Lei sommerhus eller feriehus ved Limfjorden

Feriehus ved Limfjorden

Vil du oppleve vakker natur på ferie i Danmark er Limfjorden et godt valg. Her vil naturen være i høysetet og danne den perfekte rammen rundt en ferie i feriehus ved Limfjorden i Nordjylland. Her finner du alt fra store, uberørte skoger til de flotteste badestrender. Du kan slå deg løs og oppleve masse forskjellige severdigheter som for eksempel vannsport og sykkelturer, samt byliv i de mange større provinsbyene. Vi kan love deg at du sjelden vil kjede deg på ferie ved Limfjorden.

Limfjorden er den perfekte destinasjonen for hele familien og her har både store og små det bra. Området er ofte litt roligere enn de mer kjente sommerhusområdene som Skagen, Løkken og Tisvilde. Dette gjør at sommerhusene rundt Limfjorden innbyr til fred og ro, og de ligger spredt langs fjordens kyst som uberørte perler på en snor.

Populære feriehus i Limfjorden

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Limfjorden

Loading...

Feriehus med basseng i Limfjorden

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Limfjorden

Loading...

Sommerhus ved Limfjorden

Limfjorden er et langt sund som forbinder Nordsjøen med Kattegat. De største byene langs Limfjorden er Aalborg, Skive, Thisted og Nykøbing. Limfjorden er mindre kjent som feriehusområde enn mange andre steder på Nordjylland eller langs Vesterhavet. Det betyr ikke at området ikke er verdt å besøke. Limfjorden er en av Danmarks skjulte skatter og et sted for kjennere – har en først feriert her er det sannsynlig at en vil reise hit igjen. Vårt utvalg av sommerhus i Nordjylland ved Limfjorden er enormt. Vi har noe for enhver smak og vil uten tvil være i stand til å finne den helt perfekte ferieboligen for deg og din familie.

Uansett hvilken standard du ønsker på ferien, finner du det blant våre ferieboliger i Danmark. Vi har feriehus det alt er luksus, fra tak til gulv. Noen av disse husene har også eget innendørsbasseng, spa, sauna, terrasse med lekre hagemøbler og en panoramautsikt over Limfjorden. På andre enden av skalaen finner du mer minimalistiske hus hvor natur og hygge står i sentrum. Disse er ofte med peis, tett på skjønne naturlige omgivelser eller med strand rett ved døren. Her vil familiekosen ingen ende ta!

Attraksjoner og aktiviteter ved Limfjorden

Aktiviteter og attraksjoner for hele familien

Her får du en mangfoldighet av naturopplevelser i form av store heistrekninger, grønne bøkeskoger og ikke minst strendene ved Limfjorden, som innbyr til så vel en avslappende, som en aktiv ferie, da Limfjordens vind- og vannforhold er ideelle til badning, surfing, dykking, seiling og fiske. Alle våre sommerhus i Danmark ligger tett på mange spennende aktiviteter og opplevelser, og våre hus ved Limfjorden er ikke et unntak. Her finner du et stort mangfold av naturopplevelser i form av store heier, grønne bøkeskoger og ikke minst noen av landets beste badestrender. 

Er du glad vann og natur, bør du se etter et feriehus her. Det er også spennende attraksjoner ved Limfjorden som f.eks. det interessante Steinaldersenter i Ertebølle (åpent april-oktober), som viser steinalderfolket og dets levevis.

En dagsutflukt kan også gå til den lille øya, Livø, midt i Limfjorden. Fergen fra Rønbjerg Havn går daglig 5-8 ganger. 20 minutter fra Rønbjerg kommer du til den lille ferga som fører dere til den fascinerende øya, som er fredet av hensyn til plante- og dyrelivet. Du er heller ikke langt unna parker som Aalborg Zoo, Djurs Sommerland, Legoland eller Fårup Sommerland, alt avhengig av hvor du velger å slå deg ned ved Limfjorden.

Nyt god mat med familien i et feriehus ved Limfjorden

Store matopplevelser ved Limfjorden

Er du glad i sjømat, bør du prøve østers her. Det sies at de legendariske østersene fra Limfjorden er verdens beste, men det blir opp til deg å avgjøre. Det sies at det er vannet i sundet som gjør den så god. Det har nemlig akkurat riktig temperatur og mineralsammensetning, slik at østersen utvikler seg sakte og med masse smak. Overalt finner du restauranter og vertshus som serverer lokale spesialiteter. Prøv vilt fra Klosterheden, lammekjøtt fra Venø eller fisk fra Thoborøn. Etter en bedre middag, kan du trekke deg tilbake til sommerhuset og tilbringe kvelden sammen med familien.

Er du glad i snaps? Da kan du glede over at området nord for Limfjorden er kjent som et "snapsmekka". Her går snaps og "smørrebrød" hånd i hånd, og den gode tilgangen til aromatiske urter har gjort smakene mange og varierte. Ta for eksempel turen til Vitskøl Kloster i Ranum, som har egen apotek - og snapshage, eller plukk egne urter ved stranden.

Limfjordområdet har mye å by på, og uansett hvordan du foretrekker å tilbringe feriedagene, kan du nyte det naturskjønne og vekslende landskapet overalt.

Feriehus ved Limfjorden

Hos NOVASOL gjør vi vårt beste for at ditt opphold i et av våre sommerhus i Danmark skal bli så bra som mulig. Derfor har vi sørget for å ha servicekontor plassert i de største ferieområdene i Danmark, hvor du kan kontakte oss for hjelp, eller dersom du har spørsmål eller ønsker gode ferietips.

På de enkelt kontorene sørger våre medarbeidere for alt det praktiske vedrørende ditt opphold. Personalet snakker flere språk og hjelper deg gjerne under oppholdet, både med praktiske ting som dukker opp underveis og med informasjon om området, som de kjenner godt. Utenfor kontorenes åpningstid er det mulig å kontakte vår kundeservice i stedet. Da gjenstår det bare for oss å ønsker deg et flott opphold i ferieparadiset Danmark!