Feriehus i Belgia

Opplevelser og severdigheter i Belgia

Feriehus i Belgia

NOVASOLs utvalg av ferieboliger i Belgia inkluderer leiligheter, hytter og villaer med unik beliggenhet, tett på fantastiske attraksjoner og livlige byer, slik som trendy Brüssel, historiske Antwerpen og romantiske Brügge.

Nyt det herlige landskapet i Belgia, som er fortryllende med sine klare elver, dype daler og store skoger. I Belgia venter opplevelser for hele familien!

Populære feriehus i Belgia

Loading...

Gode opplevelser i Belgia

Det finnes massevis av spennende attraksjoner i Belgia. Start for eksempel med å besøke noen av de 13 byene langs Flanderns kyst. Slottene i Liege og Lavauz St. Anne er absolutt verdt et besøk. Hvis du ønsker å smake noen av Belgias populære øl kan du finne noen av de beste smaksopplevelsene i Vallonia, hvor du også kan besøke historiske severdigheter og oppleve den typiske belgiske arkitektur.

Flandern og Vallonia i Belgia skiller seg også fra hverandre når det gjelder naturen. Man kan dele områdene inn i to deler: De lave områdene av Belgia (til en høyde på 200 meter) tilhører Flandern og de høyere områdene (200 til 500 meter) befinner store deler av Vallonia seg i.

Feriehus i Belgia

Matopplevelser

Belgia er kjent for sin himmelske sjokolade og sin smakfulle øl. Så her kommer du ikke unna sukker. Det belgiske kjøkken lager også enestående matretter. En populær rett i Belgia, eller man kan vel kalle det nasjonal rett er blåskjell med pommes frites (moules frites). Kombinasjonen høres kanskje merkelig ut, men sammen smaker det fantastisk godt, og matretten har også begynt å bli populær i vårt eget hjemland.

En annen rett som må prøves ut er belgisk omelett med sopp, en herlig lunsjrett. Ellers finner du andre smakfulle retter som inneholder kjøtt, fisk, grønnsaker også videre. Det er bare å ta turen til en av Belgias mange restauranter som for eksempel Le Rabassier, Tonton Garby Bon-bon i Brüssel. Går ferieturen til Antwerpen? Da må du ta turen til Sombat Thai Cuisine, Billies Bier Kafeteria eller Bia Mara. Bestill en feriebolig i Belgia, og få fantastiske gastronomiske opplevelser!

EU-hovedkvarter

Belgia er også et ideelt feriemål hvis du ønsker en historieferie. Hovedstaden i Belgia, Brüssel er nemlig EU-hovedstaden, og det er derfor mye historie å hente her. Men det er ikke bare historie, men også gode attraksjoner, shoppingmuligheter og kulinariske herligheter som finnes her. Lei feriehus nær Brüssel og opplev alt byen har å by på.

I Brüssel kan du se den mest kjente attraksjonen, Atomium. Denne 102-meter høye struktur består av 9 baller og 20 skjøterør, og ble bygget for verdensutstillingen i brüssel i 1958. Den representerer 165 milliarder ganger forstørrelse av jern og krystall, og formålet var at den skulle symbolisere et vitenskapelig fremskritt.

Aktiv ferie i Belgia

Belgia tilbyr også mange muligheter til å nyte sportslige aktiviteter. Du kan for eksempel ta et kurs i seiling eller prøve ut kite surfing på de flate strendene i Nordsjøen, en svært populær sport. En annen vanlig sport i Belgia, er ridning som passer for både store og små.

Hvem elsker ikke ridning i solnedgangen langs stranden, ridning er derfor så mye mer enn bare sport. Fiske er også en sport man kan benytte seg av i Belgia, og vi i NOVASOL tilbyr fiskehus i Belgia. Bestill det feriehus som tilfredsstiller dine behov!

Ferieområder i Belgia

Mange av våre ferieboliger i Belgia ligger like utenfor de typiske turistområdene og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve det maleriske belgiske landskap. Feriehusene ligger ofte nær hav, skoger eller fjellene. NOVASOL anbefaler alltid de klassiske belgiske feriehusene nær de belgiske Ardennene, omgitt av de vakre åssidene. Hvis du foretrekker å bo ved kysten i Flandern kan du oppleve den populære strandpromenaden hvor du kan besøke hyggelige kaféer og sjarmerende sjokoladebutikker.

Den lange kystlinjen er velegnet til vandring og sykkelturer, og i byene ved kysten tilbys det flere former for vannsport og aktiviteter som kan være morsomt for besøkende i alle aldre!

Feriehus i Flandern

Flandern er en historisk region som befinner seg i Belgia. Her snakker flesteparten nederlandsk, da regionen blant annet grenser til Nederland. Regionen er preget av sitt spektakulære middelalderske klokketårn, imponerende torg, husene som er forskjøvet og de mange kanaler, flotte museer og kunstgallerier.

Byene i regionen er svært nær hverandre og det finnes meget gode forbindelser med offentlig transport man kan benytte seg av. Lei en av våre flotte villaer i Flandern, og bli overrasket av den karakteristiske arkitekturen i området.

Besøk Limburg

Limburg er en provins som befinner seg øst i Flandern i Belgia og den genser til Nederland og Tyskland. Kyststripen er totalt på en 66 km kystlinje, er lav, kompakt og sandete, preget lokalt av sanddyner og dikelandskap. Provinsen er fantastisk, og er virkelig verdt et besøk dersom du er på ferie i Belgia. Før ble provinsen brukt til jordbruk og kullbryting, men nå har det gått mer over til å bli et industriområde.

Kjør til feriehuset

Belgia ankommer du enkelt ved både fly og bil. Velger du bilen som fremkomstmiddel kan du oppleve landets mange spennende sider, og akkurat som i et feriehus kan du tilrettelegge turen slik det passer dere best. Besøk spennende severdigheter på veien til deres feriehus, og opplev alt det fantastiske Belgia har å by på.

Samtidig har du mulighet til å se andre vakre feriedestinasjoner med et feriehus i Europa, og sette kursen akkurat dit du selv ønsker.