Feriehus i Luxembourg

Oppdag en ny og spennende destinasjon på din ferie i Belgia – provinsen Luxembourg! En fargerik natur møter deg i Luxembourg, som ligger i belgiske Ardennene, ikke langt unna den franske grensen. Greier du ikke bestemme deg for hvilket land du vil besøke, kan du fraet feriehus i Luxembourg oppleve tre land – Belgia, Frankrike og Luxembourg.

For å få mest mulig ut av feriedagene i provinsen kan du leie en bil og oppdage områdene som omgir Luxembourg.

Feriehus i Luxembourg

Populære feriehus i Luxembourg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Luxembourg

Loading...

Feriehus med basseng i Luxembourg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Luxembourg

Loading...

Ferieopplevelser i Luxembourg

Dersom du drar på ferie til Luxembourg vil du kunne oppleve en rekke små landsbyer hvor den ene er mer sjarmerende og pittoresk enn den andre. Som et bakteppe ligger en idyllisk natur, vakre skoger som grenser med husene og bygninger fulle av historie.

I provinsen vil du også finne syv av de vakreste landsbyene i Vallonia. Blant disse er Celles, Chassepierre, Nobressart og Sohier. Landsbyene er spredt over de vakre åsene og byr på nydelige utsikter over de belgiske Ardennene.

Steder å besøke i Luxembourg

Bestiller du et feriehus i Belgia kan du se frem til en opplevelsesrik ferie. Denne naturdestinasjonen er et perfekt alternativ dersom du vil ta et avbrekk fra hverdagen med familie eller venner. Opplev tusenvis av kuriositeter og uvanlige steder – for å hjelpe deg med å fylle opp feriedagene har vi plukket ut noen steder det er vel verdt å besøke.

I Semois-dalen kan du dra på utflukter i idylliske omgivelser. Gjennom dalen renner elven med samme navn, og på de merkede turstiene kan du oppleve de store skogene, steinbroene og komme tett på dyrelivet.

 Disse stiene tar deg også med gjennom sjarmerende landsbyer og historiske steder. Husk å ta deg god tid og nyt synet av steder som La Gaume, Florenville, Conques med sitt kloster, Herbeumont med sin festning, Mortehan, Frahan og mange, mange fler.

I mange av disse landsbyene kan du også oppleve lokal mat og drikke på en hyggelig cafe eller restaurant.

For en litt mer uvanlig utflukt kan du oppleve destinasjonen fra under bakken! Dersom du drar på ferie til Luxembourg må du ikke gå glipp av Hotton-hulene, hvor du kan oppleve det som er klassifisert som eksepsjonell kulturarv av Vallonia grunnet sin geologiske rikdom. Hulene som har fått kallenavnet 1001 netter kan oppleves gjennom en guidet tur som varer i omtrent en time.