Ferieboliger i Liege

Ønsker du å oppleve en ny destinasjon? Lei et feriehus i Belgia og oppdag den nydelige provinsen Liege.

Liege ligger øst for Vallonia (den franske delen av Belgia), og har en ideell beliggenhet for deg som vil oppleve flere land og destinasjoner i Europa. Her er det korte avstander til de sørlige deler av Nederland og vestlige deler av Tyskland. Liege er i seg selv en provins med mange ting og steder du kan oppleve. Her venter både urbane og historiske byer så vel som stille og bortgjemt natur for deg som vil koble av i ferien.

 Ferieboliger i Liege

Populære feriehus i Liege

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Liege

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Liege

Loading...

Attraksjoner i Liege

Med en ferieleilighet i Liege får du et perfekt utgangspunkt for å oppdage hele regionen. Her har vi plukket ut noen av stedene og attraksjonene du kan oppleve på din ferie i Liege.

Oppdag regionens historiske arv ved et besøkt til slottet i Modave, og deretter det praktfulle slottet Reinhardstein i Ovifat som dateres tilbake til 1300-tallet. Her kan du bli med på en guidet tur. Slottet Jehay i Liege med sin fortryllende setting omgitt av vollgraver også vel verdt et besøk. En rekke statuer og de vakre hagene inviterer til hyggelige spaserturer i nydelige omgivelser.

Bestiller du en feriebolig i Liege kan du også ta del i utendørsaktiviteter. Er du glad i natur anbefaler vi et besøk til naturparken Hautes-Fagnes med sitt unike og ville landskap. Uansett om du besøker Liege om sommeren mens solen stråler eller på vinterstid med snødekte stier kan du se frem til et nydelig skue i naturparken. En annen tur vi kan anbefale er å følge stien gjennom Ninglinspodalen, en romantisk og fortryllende dal med 7 kilometer stier for fotturer langs den eneste fjellfloden i Belgia.