Feriehus i Namur

Hos NOVASOL kan du leie ferieboliger i Namur i vakre Belgia. Provinsen Namur ligger i Vallonia i det sørlige Belgia og grenser til Frankrike. Her venter en nydelig natur, og den historieinteresserte kjenner kanskje til Namur som fødestedet til dronning Blanka av Namur, som var gift med den svenske kongen Magnus Eriksson. Hos NOVASOL finner du et stort og variert utvalg ferieboliger i Belgia hvorav en rekke ligger i Namur.

Ferie i Namur

Populære feriehus i Namur

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Namur

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Namur

Loading...

Attraksjoner og opplevelser i Namur

Namur er kjent som ‘Le Pays des Vallées’, eller Dalenes land, grunnet det store antallet vakre daler. I provinsen finner du også flere vakre slott og slottshager, klostre og grotter. Leier du et feriehus i Namur kan du blant annet besøke de berømte grottene i Han, eller de noe mer ukjente Neptungrottene i Covin hvor du kan bli med på en båttur på en undersjøisk elv. Besøk også Frej-slottet og spaser gjennom de vakre hagene.

I Namurs hovedstad med samme navn finner du en sjarmerende gamleby hvor du kan vandre rundt og nyte den herlige atmosfæren. En spasertur langs elven Sambre byr også på mange flotte syn. Leier du en feriebolig i Namur i Belgia kan du kombinere natur- og kulturopplevelsene på ferien.

I landsbyen Orchimont i Semoisdalen kan du besøke en ekte Buffalo Ranch. Ranchen har en indisk by og en tradisjonell salong hvor du kan smake buffalokjøtt. I Namur finner du også fornøyelsesparken Reine Fabiola som er et paradis for små og store gjester. Parken har blant annet en stor lekeplass, klatrevegg og en minigolfbane.

Familieferie i Belgia

Lei en feriebolig i Namur

NOVASOL har ferieboliger i hele Belgia som gir et perfekt utgangspunkt for deg som vil feriere i det sjarmerende landet. For mange er ikke Belgia det mest vanlige ferielandet, men her vil du bli møtt av en spennende historie og rik kultur. Du kan også se frem til fantastiske kulinariske opplevelser, Belgia har nemlig både mat og drikke som er kjent langt utenfor landets grenser. Naturen er variert med alt fra lange sandstrender til dype skoger og vakre daler. Området rundt Namur har spesielt fine daler, og leier du et feriehus med familien i Namur kan hele flokken se frem til å oppleve landets vakre natur.

Feriehus i Belgia