Feriehus ved Gardasjøen

Drar du på overnatting til Gardasjøen, er du garantert fantastisk natur og flotte historiske byer

Feriehus ved Gardasjøen

Planlegger du en ferie til Gardasjøen, kan du se fram til fantastiske omgivelser og billedskjønne landsbyer. Italias største innsjø deler bredde med fjellkjeden Monte Baldo i nord, Po-slettens åpne landskap i sør, flotte strender og dramatiske klipper. På en overnatting ved Gardasjøen kan dere kaste dere ut i en aktiv ferie eller nyte et rolig ferieliv i historiske byer, som Riva del Garda, Bardolino og Malcesine. Lei et feriehus ved Gardasjøen og opplev et av Italias mest elskede reisemål.

Populære feriehus i Gardasjøen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gardasjøen

Loading...

Feriehus med basseng i Gardasjøen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gardasjøen

Loading...

Bli kjent med Gardasjøen

Gardasjøen ligger plassert mellom regionene Veneto, Trentino-Alto Adige og Lombardia nord i Italia. De store forskjellene mellom nord og sør betyr at omgivelsene er mangfoldige og naturopplevelsene mange. Breddene av Gardasjøen er spekket med slott, klostre og historiske landsbyer. Byene Desenzano, Bardolino og Toscolano-Maderno bærer fortsatt preg av sin romerske fortid. Festningsbyen Sirmione er perfekt for en spa-ferie. Saló er hjem for en rekke flotte museer. Og ved den nordlige bredden ligger Riva del Garda, som byr på en sjarmerende blanding av italiensk og østerriksk arkitektur og kultur. Leier du et feriehus ved Gardasjøen kan du kombinere strand- og byferie med en rekke morsomme aktiviteter ute i den flotte naturen.

Alle muligheter er åpne for en aktiv ferie når dere leier et feriehus ved Gardasjøen

Overnatting ved Gardasjøen

Leter du etter overnatting ved Gardasjøen? Selv om Gardasjøen befinner seg i den nordlige delen av Italia like ved Alpene, er klimaet mildt og fint her både sommer og vinter. Vi har en rekke feriehus og ferieleiligheter ved Gardasjøen, som ligger nærme vannet og områdets fine strender. Og hvis du vil være garantert perfekte bademuligheter, har mange av feriehusene våre ved Gardasjøen også utendørs svømmebasseng. Drømmer du om å bo i spennende og sjarmerende landsbyer, som for eksempel Saló, Toscolano-Maderno, Tremosine eller Lazise, har du mange muligheter å velge mellom hos oss.

Aktiv ferie ved Gardasjøen

Gardasjøen er ikke bare kjent for sine billedskjønne byer og flotte natur. Det er også det perfekte reisemålet for en aktiv ferie. Garda by Bike er en 140 km lang sykkelsti som gir deg muligheten til å sykle rundt hele innsjøen – også på steder som tidligere var uframkommelige. Det er et flust av vannsportmuligheter her, som seiling, kitesurfing og  dykking. Og er du ei fjellgeit, kan du legge ut på nydelige turer i alle vanskelighetsgrader og lengder i de omkringliggende toppene. Leier du en ferieleilighet eller et feriehus ved Gardasjøen, venter naturopplevelser du sjeldent vil glemme!

Reisetips til Gardasjøen

Trenger du inspirasjon til hva du kan se og gjøre ved Gardasjøen? Da kan du ta en titt på våre reisetips til Gardasjøen her: 

  • Skal dere på familieferie til Gardasjøen, må dere legge inn et besøk til fornøyelsesparken Gardaland, ikke langt fra Peschiera del Garda eller Lazise. 

  • Er du en adrenalinjunkie? Prøv paragliding fra Malcesine, nordøst for Gardasjøen! Det gir deg garantert sug i magen og en fantastisk flytur.

  • Besøk de varme kildene i den historiske spa-byen Sirmione, og kom helt ned i gir. 

  • Dra til Bardolino og prøv vinene i en av Gardasjøens mest fremtredende vinområder

Book et feriehus eller en ferieleilighet ved Gardasjøen og planlegg ditt neste eventyr!