Feriehus i Lazio

Er du lidenskapelig opptatt av kunst? Elsker du å spasere gjennom store byer og beundre historiske monumenter fra Italias fortid, eller vil du besøke landets hovedstad? Med en feriebolig i Lazio får du et perfekt utgangspunkt. Variert natur, klassisk kultur og italiensk sjarme er nøkkelord i denne vakre regionen.

Lazio er kjent for bølgende åser og fjell, mens du blir møtt av et flatere landskap dersom du leier et feriehus ved havet, hvor det kan virke som fjellkjedene har blitt forandret til vide sletter. I Lazio blir du møtt av vakre innsjøer og grønne parker med en rik flora og fauna. Blant disse er Villa Borghese, den regionale parken Castelli Romani, Braccianosjøen og Bolsenasjøen. Besøker du fjellet Redentore får du en storslått utsikt fra toppen som ruver 1.252 meter over havet, mens du i Bagnaccio finner et naturlig spaområde med termiske kilder. NOVASOL har et rikt utvalg av ferieleiligheter og villaer i Lazio som tar i mot gjester året gjennom. Vil du oppleve den rike arkitekturen og historien i hovedstaden kan du leie en storbyleilighet i Roma og ha attraksjonene like utenfor døren.

Lei feriehus og ferieleiligheter i vakre Lazio

Populære feriehus i Lazio

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lazio

Loading...

Feriehus med basseng i Lazio

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lazio

Loading...

Aktiviteter i Lazio

I Lazio er ligger alt til rette for aktive feriedager, uansett når på året du besøker regionen. Om våren kan sommer- og vinteranlegg i Terminillo, Livata, Leonessa og Arcinazzo også brukes til fjellklatring, utflukter og terrengsykling. Vannaktiviteter kan gjøres både ved havet og regionens innsjøer, blant annet med mulighet for dykking ved Ponzano eller seiling og kanopadling i Bracciano-Martignano. Den eventyrlystne vil raskt føle seg hjemme i regionen som en variert og vakker natur som legger til rette for massevis av spennende opplevelser. Etter lange og aktive dager kan du finne veien tilbake til ditt feriehus i Lazio og nyte kvelden i vakre omgivelser. Er du glad i fotball kan du i hovedstaden oppleve de to storlagene Roma og Lazio som begge spiller på det øverste nivået i Italia.

Denne regionen tilbyr uendelig med muligheter for sine gjester. Med alt fra kunst og kultur til uteliv og shoppingmuligheter vil du aldri kjede deg i Lazio. Dagene kan fylles opp med morsomme aktiviteter uansett om du vil besøke kysten eller dra på ferie i innlandet. Bestill den perfekte ferieboligen i Lazio for deg og din familie allerede i dag og begynn å planlegg hvilke aktiviteter og attraksjoner dere vil få med dere på ferien!

Besøk Roma med et feriehus i Lazio

Byene i Lazio

Lazios byer kan vise til en vakker arkitektur og spennende kunsthistorie, selvsagt med Roma i spissen.

Roma er en velkjent feriedestinasjon i Europa og trekker gjester fra hele verden. I Roma kan du besøke berømte landemerker som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum og Kapitolhøtyden med sine vakre museer. I tillegg fortjener Det Sixtinske Kapell i Vatikanet og Castel Sant'Angelo et besøk, og ikke minst øya Tiber, beliggende i elven med samme navn. Besøk populære gater som Via Veneto, torg som Piazza Navona og Piazza di Spagna, fylt med restauranter, barer, butikker og mye, mye mer. I tillegg kan du besøke byer som Tivoli, kjent for sine spa, og vakre Villa d’Este og Villa Adriana, eller gamle Ostia, en badeby som spilte en sentral rolle i antikkens Roma. Andre populære steder som er verdt å nevne for deg som vil på badeferie i Lazio er Sabaudia og San Felice Circeo. NOVASOL tilbyr et stort og variert utvalg av ferieboliger i og rundt Lazio som danner de perfekte rammene for en opplevelsesrik ferie i regionen.

Matopplevelser i Lazio

Lazios kjøkken er nesten alene grunn god nok for å legge neste ferie til nettopp denne regionen. Den regionale tradisjonen er preget av autentiske og ekte smaker. Blant rettene Lazio er mest berømt for er dumplings, spaghetti all’ Amatriciana og Carbonara, porchetta fra Roma, og andre smakfulle retter som Abbacchio som du kan oppdage på besøk i regionen. Disse og mange andre herligheter kan du smake i nærliggende restauranter, eller prøve å lage din helt egen versjon av Spaghetti all’ Amatriciana eller en italiensk pizza på kjøkkenet i ditt feriehus i Lazio! Gastronomien i regionen Lazio vil bringe deg smaksopplever som du kommer til å huske i lang tid.

NOVASOL feriehus i Lazio

NOVASOL har et omfattende utvalg av ferieboliger i Italia, og blant annet vil du kunne finne en rekke ferieleiligheter i Lazio. Se gjennom alle våre ferieboliger til leie i Roma ved å søke online, og finn den perfekte boligen til din ferie i Lazio.

Med NOVASOL vil du tilbringe den perfekte ferien sammen med familien din, og la hverdagens mas og jag bli igjen hjemme. Med et feriehus i Italia ligger alt til rette for opplevelsesrike feriedager og idylliske omgivelser. Velg mellom klassiske feriehus, sentralt beliggende byleiligheter, store landesteder, klassiske vingårder og fantastiske ferieboliger med svømmebasseng. Vil du bo i den historiske hovedstaden Roma tett på storslåtte monumenter og kulturopplevelser, like ved stranden og bademulighetene ved kysten eller i Lazios innland vil du finne mange flotte feriehus du kan leie gjennom hele året.