Feriehus i Abruzzo

Lei feriehus i Abruzzo

Feriehus i Abruzzo

Regionen Abruzzo ligger sentralt i Italia, og tilbyr en rekke spennende muligheter for besøkende. Abruzzo er hjemstedet til tre nasjonalparker, en regional park, og nesten 40 vernede områder, inkludert en liten, men helt fantastisk, oase. Verdt å nevne er også nasjonalparken Abruzzo, Gran Sasso og Maiella.

Klimaet i regionen er veldig spesielt. Sommeren er preget av varmt og tørt vær, mens vinteren kan være preget av betydelig snøfall, spesielt i området rundt fjellkjeden Appenninene. For de som er glad i vannet finner du også en nydelig kystlinje og flere herlige innsjøer i området. Abruzzo er med andre ord et ideelt reisemål sommer som vinter, om du ønsker å leie et feriehus i Italia ved sjøen eller til fjells.

Populære feriehus i Abruzzo

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Abruzzo

Loading...

Feriehus med basseng i Abruzzo

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Abruzzo

Loading...

Aktiviteter

Siden regionen kan skilte med både hav og fjell er det et stort utvalg av aktivtetsmuligheter her. Dra på utflukter til fjellområder og alpinanlegg, eller nyt late dager på stranden. Det kulturelle tilbudet inkluderer en rekke museer og monumenter som fortjener et besøk. Ønsker du å leie ferieleilighet i Italia hvor du kommer tett på kulturelle og naturlige attraksjoner er Abruzzo et perfekt valg.

Legg din neste ferie til Abruzzo, og uavhengig av årstid kan du velge mellom havet, åser, innsjøer, kunst, byer og fjell.

Naturopplevelser i Abruzzo

Natur - og byopplevelser

Abruzzo er ikke bare en grønn region, men også et område med en rik historie og kunstnerisk arv. En av de rikeste og vakreste byene er utvilsomt L’Aquila, som etter et dramatisk jordskjelv så byens historiske sentrum bli lagt i ruiner. Andre spennende byer er Atri, en av de eldste italienske byene, Chieti, Teramo, Campli, Sulmona, for å nevne noen. Bestill et feriehus i Abruzzo, for eksempel ved innsjøen Scanno, eller en ferieleilighet i Sulmona, og alt ligger til rette for å oppleve natur og kultur på ferie i Abruzzo.

Feriehus i Abruzzo

Legger du din neste europaferie til Abruzzo vil du kunne oppdage en rekke lokale spesialiteter. Gastronomien fra Abruzzo-regionen omfatter spesialiteter som inkluderer kaker, pastaretter, kjøttretter og produkter av ulike typer som sopp og trøfler. Regionen er også kjent for et bredt utvalg av oster. Kjøp inn de forskjellige ingrediensene og lokale spesialitetene du finner på markedene, og lag et herlig feriemåltid i ditt feriehus i Abruzzo.