Feriehus i Lombardia

Nyt vakker natur med et feriehus i Lombardia

Feriehus i Lombardia

Leier du et feriehus i Lombardia på din neste ferie i Italia, kan du ta del i alt fra de populære shoppinggatene i Milano til de vakreste steder rundt Gardasjøen. Den ene dagen kan du vandre rundt blant fasjonable butikker, ta en cappuccino på en hyggelig kafe og besøke en av verdens største kirker. Neste dag kan du ta en båttur på Gardasjøen og nyte utrolig vakker utsikt. Stopp ved noen av de små landsbyene og ta en gåtur langs strandkanten. Uansett om du vil oppleve den siste moten eller nyte vakre naturopplevelser i løpet av ferien, kommer du til å få en herlig ferie i Lombardia!

Populære feriehus i Lombardia

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lombardia

Loading...

Feriehus med basseng i Lombardia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lombardia

Loading...

Mellom Alpene og Posletten

Lombardia finner du i nordre Italia mellom Alpene og Posletten. Det er den mest folkerike regionen i Italia og her finnes det godt med både vakre og interessante steder å besøke. Vil du leie ferieleilighet i Lombardia er det lett å ta seg hit – området kan enkelt nås dersom du flyr til Milano eller hvorfor ikke ta bilen? Da slipper du å ha spesifikke tider å passe på og du kan lett utforske området når du vel er på plass. Vi har et bredt utvalg av feriehus i Lombardia, så uansett hva du vil utforske på ferien, får du et bra utgangspunkt med et feriehus i Lombardia.

Lei feriehus i vakre Lombardia

Italias største sjø

For deg som vil nyte natur, kultur og avslapning er Gardasjøen, Italias største og mest kjente sjø, det perfekte reisemålet. Sjøen ligger nord i Italia, mellom Venedig og Milano ved foten av Alpene. Ved å leie en feriebolig i Lombardia, kan du bli bedre kjent med den vakre sjøen og de små, hyggelige landsbyene som ligger sammen.

Sjøen ble dannet under istiden og kan lokke med klart, glitrende vann. Legger du ut på en tur i båt, kan du enkelt utforske byen og bevege deg mellom de ulike sjarmerende landsbyene. Gardasjøens sørligste by er Desenzano, og her kan du shoppe, se monument fra blant annet romertiden og promenere langs stranden. Den vakreste av alle byene er kanskje Sirmione – denne byen ser ut som den er hentet ut av et eventyr. Du må heller ikke gå glipp av Riva del Garda, vinrike Bardolino eller sykkel – og vandringsvennlige Sul Garda og Malcesine.

Om du velger å leie et av våre feriehus i Italia og besøker Gardasjøen under oppholdet, finnes det noe å gjøre for hele familien. For den som vil være aktiv på ferien finnes det mange herlige vandringsleder og på begge siden av sjøen ligger det golfbaner. For den som vil nyte sol og bad, kan ferien tilbringes på en av de mange fine strendene. Mellom mai og september er det gode muligheter for litt sol på kroppen her.

Vinterferie i Lombardia

Designhovedstaden

Milano er hovedstaden i Lombardia og Italias nest største by. Byen er en av Europas heteste motebyer og hvert år velger både italienske og internasjonale designere å vise sine nyeste kolleksjoner her. Er du interessert i mote, og kunne tenke deg å gjøre et sjeldent designerfunn, er dette byen å besøke.

Foruten de siste trendene og moteriktige menneskene, finnes det godt med historiske bygg i Milano. Om du er interessert i vakre bygg og vil leie en ferieleilighet i Italia er Milano et hett tips. I Milanos historiske kjerne finner du flere av byens mest kjente bygninger. Den mektige katedralen Duomo, en av verdens største kirker, ser du om du vandrer rundt på torget Piazza del Duomo. Ikke langt unna ligger det verdensberømte operahuset La Scala som selger unna alle billetter nesten før de har blitt sluppet. Her ligger også kjøpesenteret Vittorio Emanuele II, som har mange restauranter, butikker og kafeer. I Milano finner du alt av fra tradisjonell italiensk husmannskost til retter med innslag av nye influenser. På restaurantene kan du i tillegg til pasta og pizza, nyte en asiatisk, arabisk eller afrikansk middag.

Feriehus i Lombardia

NOVASOL har formidlet feriehus siden 1968 og i dag er vi ledende innen feriehusformidling, med et bredt tilbud av både hus og ferieleiligheter i Europa. Vi besøker alle våre ferieboliger før vi tar de inn i sortimentet, for å være sikre på at de holder den standarden våre gjester etterspør. Dette for at du trygt og sikkert skal kunne leie feriehus i Lombardia gjennom NOVASOL.

Det finnes flere fordeler med å leie et feriehus. Det beste er at du kan bestemme helt selv hvordan du vil tilbringe ferien din - du har ingen tider å passe eller noen andre å tilpasse deg etter. Du kan kjenne deg akkurat som hjemme, selv om du er på ferie.

Når du bestiller hos NOVASOL inngår alltid vår Trygghetspakke, helt uten ekstra kostnad. Denne pakken innebærer blant annet at du kan avbestille din reise om du ikke lenger har mulighet til å reise, grunnet for eksempel plutselig sykdom. Les mer iom Trygghetspakken i våre leievilkår. 

Gjør du et søk direkte her på vår hjemmeside kan du finne et feriehus i Lombardia som passer akkurat deg og de du reiser med. Om du har noen spørsmål vedrørende våre feriehus eller trenger hjelp med noe, kan du kontakte vår kundeservice. Velkommen til NOVASOL Italia neste gang du legger ferien til Lombardia!