Feriehus i Friuli Venezia Giulia

Friuli Venezia Giulia omfatter et spekter av attraksjoner. Alt fra Dolomittene, innsjøer og daler, kysten som definerer Veneto regionen som er karakterisert av langstrakte strender til Trieste og Monfalcone som er kjennetegnet av den spektakulære kysten. Leier du et feriehus i Friuli kan du se frem til en ferie fylt med aktiviteter, kultur, historie og gastronomiske opplevelser.

Middelalderbyen Trieste i Friuli

Populære feriehus i Friuli

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Friuli

Loading...

Feriehus med basseng i Friuli

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Friuli

Loading...

Aktiviteter

Mange sporter og aktiviteter kan utprøvd i denne regionen, både på sommerstid og på vinterstid. Vinteaktiviteter kan bli praktisert i blant annet Tarvisio, Piancavallo og Sauris. Sport, underholdning og spaopphold er mulig i løpet av en sommer i for eksempel Grado og Lignano.

Byer

Friuli kan vise til svært vakre byer. Blant annet Aquileia, et gammel romersk imperium som er på Unescos verdensarvliste, Trieste med sin mellomeuropeiske sjarm, Gorizia, kjent for sine mange middelalder slott, og den vakre byen Udine som også er kjent for sitt fascinerende slott. Byer som San Daniele del Friuli og Cividale bidrar og til å gjøre området til en ettertraktet feriedestinasjon. Med et NOVASOL feriehus i Italia er dere sikret et komfortabel utgangspunkt når dere skal oppleve alt det disse byene kan tilby.

Kjøkken

Lokale retter, tradisjonelle smaker og god vin. I Friuli Venezia Giulia kan du nyte smakfulle retter som pølser av svin, San Daniele skinke, og enkle, tradisjonelle retter som Frico! Avslutt måltidet med deilige desserter som eple strudel, eller den lokale kaken Gubana akkompagnert med vin som Tocai, Ribolla eller Refosco. Invitér smaksløkene på en gastronomisk opplevelse i Friuli! Velkommen til NOVASOLs ferieboliger og til vakre Friuli i Italia!

Feriehus i Friuli

Når du bestiller ditt neste feriehus eller ferieleilighet i Friuli hos NOVASOL, kan du velge mellom alt fra helt enkle til luksuriøse ferieboliger. Du kan enkelt søke blant våre ferieboliger i Italia på våre nettsider. Bruk vår søkefunksjon til sile ut de ferieboligene som ikke passer dine kriterier. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice, dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til å bestille.