Ferieleiligheter og feriehus på Sardinia

Står en ferie på Sardinia høyt på ønskelisten? Den vakre øya gjemmer på noen av Europas fineste strender, en mangfoldig natur av fjell, grønne skoger og steinfylte kløfter og et rikt dyre- og planteliv. Her kan du legge ut på en kulinarisk oppdagelsesferd og oppleve et sus av fortidens erobrere og imperier. Lei en ferieleilighet eller et feriehus på Sardinia, og se frem til en unik og uforglemmelig ferie!

Lei feriehus på Sardinia

Populære feriehus i Sardinia

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sardinia

Loading...

Feriehus med basseng i Sardinia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sardinia

Loading...

Bli kjent med Sardinia

Gjennom tidene har Sardinia blitt påvirket av mange forskjellige folkeslag og kulturer. Samtidig har dens geografiske plassering midt i Middelhavet latt den utvikle seg til noe helt eget. Som forfatteren D. H. Lawrence skrev: «Sardinia is something else.». Rundt hvert et hjørne venter unike opplevelser når du leier et feriehus eller en ferieleilighet på Sardinia. Dra til Stintino, Costa Smeralda eller Santa Teresa Gallura for noen av øyas vakreste strender (hvis man kun får velge noen!). Se innbyggernes tanker og holdninger på veggmaleriene i Orgosolo eller de mystiske bronsealderbygningene, Nuraghe San Pietro, nær Budoni. Spander på deg en guidet mat- og vintur hvor du får prøve noen av de mange lokale spesialitetene.

Overnatting på Sardinia

Sardinia er velkjent for sine vakre sandstrender og krystallklare, turkise vann. Og middelhavsklimaet gjør øya til en perfekt destinasjon for en spennende badeferie. Leter du etter overnatting på Sardinia? Vi har et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter på Sardinia som ligger under 500 m fra havet. Her kan du tilbringe late dager eller kjøle deg ned etter dager fylt med de spennende opplevelsene øya har å by på. Hvis du foretrekker basseng over havvann, så har vi også en rekke flotte feriehus på Sardinia med utendørs svømmebasseng. Uansett om du reiser alene, med partneren din, vennene eller hele familien – inkludert din pelskledde bestevenn – kan du finne det perfekte stedet til din ferie på Sardinia hos NOVASOL.

Sommer på Sardinia

Sardinia er en ekte sommerdestinasjon. På en gjennomsnittlig sommerdag er det mellom 25-30 grader og strålende solskinn. Kombiner dette med strender som har blitt kåret til Europas – og verdens! - flotteste, og du har oppskriften på en fantastisk sommerferie. Costa Smeralda  er en av de mest kjente områdene for kritthvite strender og azurblått hav, men i virkeligheten finner du dem overalt på øya. Nyt livet på nydelige Spiaggia Rena Bianca ved Santa Teresa di Gallura, besøk ‘Lille Tahiti’ ved San Teodoro eller dra på øyhopping til de rosa granittstrendene ved La Maddelena. Lei en ferieleilighet eller feriehus på Sardinia, og lev livet på en av disse himmelske strendene!

Reisetips til Sardinia

Sardinia byr på noen fantastiske opplevelser. Her er våre reisetips til Sardinia: 

•    Besøk nasjonalparken Asinara på øya med samme navn, og se de berømte hvite eslene. •    Er du historieinteressert, bør du dra til hovedbyen Cagliari. Her ligger blant annet Necropoli di Tuvixeddu – det største puniske nekropolis som finnes. •    Ta de 600 trappetrinnene som fører ned til grotten Grotta di Nettuno utenfor Alghero – den er verdt det! •    1. mai kan du se sardiniernes vakre tradisjonelle drakter på festivalen Sant’Efisio, hvor de feirer skytshelgenen Ephysius.•    En perfekt måte å se Sardinia på, er fra havet. Legg ut på en guida båttur og oppdag bortgjemte viker og storslått kystnatur.