Feriehus i Veneto

Vil du leie feriehus i Veneto? Regionen i nord-øst byr på storslåtte naturområder som Gardasjøen, fjellkjedene Dolomittene og den enestående lagunen som omkranser Venezia. Dra til Bibione for en badeferie ved Adriaterhavet eller Belluno for panoramautsikt over de vakre fjellene i nord. Lei et feriehus eller en ferieleilighet nær byer som Vicenza, Padova eller Verona og opplev Venetos fantastiske historie og mat- og vinkultur. Dra på ferie i Veneto og opplev en av Italias mest romantiske regioner!

Venezia er en av de mest kjente byene i Veneto, og et must på en ferie i regionen

Populære feriehus i Veneto

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Veneto

Loading...

Feriehus med basseng i Veneto

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Veneto

Loading...

Bli kjent med Veneto

Lei et feriehus i Veneto og opplev en region fortettet med alt det som Italia er kjent for; fantastiske badebyer ved kysten, majestetiske fjellkjeder, rullende bakkelandskap, vingårder og byer spekket med historie, kunst og arkitektur. Venezia, «Adriaterhavets dronning», er uten tvil regionens mest kjente by. Men Verona, Lazise ved breddene av Gardasjøen, spabyen Teolo og Lamon i fjellene er andre eksempler på flotte og unike steder hvor du kan leie et feriehus i Veneto. Drømmer du om en badeferie i Veneto, bør du ta turen til feriestedet Rosolina eller nyte avslappende dager på den 18 km lange sandstranden ved Caorle. Du kan med andre ord få alt du måtte drømme om på en ferie i Veneto.

Overnatting i Veneto

Hvem har du lyst å ta med deg på ferie til Veneto? Reiser du til Veneto med barn, kan du finne en rekke feriehus som er spesielt barnevennlige – og som vil gjøre ferien deres litt mer lettvint og komfortabel. Leter du etter noe litt mer eksklusivt, kan du ta en titt på luksusferiehusene våre i området, som byr på det lille ekstra. Vi har også en rekke ferieleiligheter i Veneto, spesielt i de større byene, som Venezia, som er perfekt for en romantisk ferie med din kjære eller en miniferie med vennene.  Og kunne du tenke deg å prøve skiføret, har vi også feriehus og ferieleiligheter nærme skianleggene nord i Veneto.

Mat og vin i Veneto

Veneto er en variert region, både når det gjelder omgivelsene og de kulinariske tradisjonene. Det kan være store lokale forskjeller mellom områdene i nord, sør, langs Gardasjøen og ute ved kysten. Likevel er det noen fellestrekk for maten fra Veneto. Rettene inneholder oftere polenta og ris enn pasta, som er ulikt de fleste andre regionene i Italia. I tillegg finner du ofte vilt eller sjømat, og grønsaker som artisjokker og bønner i maten fra regionen. Veneto står også sterkt som vinregion, og produserer viner som Prosecco, Pinot Grigio, Amarone og Bardolino – for å nevne noen. Leier du et feriehus i Veneto, ligger altså en kulinarisk oppdagelsesreise rett rundt hjørnet.

Reisetips til Veneto

Trenger du flere reisetips til Veneto? Ta en titt på listen vår for inspirasjon: 

  • Lær mer om regionens fortid ved det romerske amfiteateret i Verona

  • Se de tre spektakulære fjelltoppene som utgjør naturattraksjonen Tre Cime di Lavaredo i Sexten-Dolomittene helt nord i Veneto. 

  • Reiser du til Veneto med barn, bør dere ta turen forbi Caneva Aquapark utenfor Lazise, hvor timevis med bading og moro venter.

  • Dra til Venezia og besøk en av øyene i lagunen, Murano, som er kjent for sin fantastiske glasskunst.   

  • Leier du et feriehus nærme Padova, bør du ta turen forbi Cappella degli Scrovegni, hvor enestående freskomalerier fra 1300-tallet pryder innsiden av kapellet.