Feriehus og ferieleilighet i Basilicata

Basilicata strekker seg fra Calabria til Puglia i Italia. For deg som er på utkikk etter å kombinere strandliv med unike naturopplevelser på ferie i Italia, er leie av feriehus og ferieleilighet i Basilicata utmerket. Området er autentisk og unikt, fullt av frodig vegetasjon og preget av fjellområder. Regionen som er lokalisert mellom Tyrrenhavet og det Joniske hav har vakre sandstrender og flotte innsjøer som Monticchio, Lago Grande og Lago Piccolo.

Ferienhäuser in Basilikata

Populære feriehus i Basilicata

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Basilicata

Loading...

Feriehus med basseng i Basilicata

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Basilicata

Loading...

Historiske byer

En av de flotteste byene i Basilicata er Matera, også kalt Steinbyen, finner du på verdensarvlisten takket være den vakre gamlebyen og hulene som preger området. Ved det Joniske havet er det anbefalt å besøke Metaponto og Policorno, mens ved Tyrrenhavet er det er anbefalt å besøke Maratea, som ligger i gulfen av Policastro.

Hvis du leier feriehus i Basilicata er det aldri langt til de mange historiske byene. Våre feriehus i Basilicata ligger ofte kun et steinkast fra noen av de største kulturelle områdene og byene.

Kulinarisk paradis

Den gastronomiske tradisjonen i Basilicata byr på en rekke aromatiske smaker, men også enklere smaker. Vi anbefaler å smake på den harde hvetepastaen, de ulike lammerettene, cazmarr eller cutturiddi. Mange av rettene er vegetarianske retter, som for eksempel retten av urter (alla lucana).

I disse rettene inkorporeres ulike ingredienser hvor kokte grønnsaker er krydret med olje, samt andre vegetarianske retter som calzone og lampaggiono ciamotta salat. Hvis du har lyst til på prøve deg på de mange italienske rettene i private omgivelser, er kjøkkenet i ditt feriehus eller din ferieleilighet i Basilicata det perfekte utgangspunkt.

Sporty aktiviteter

Leier dere ferieleilighet i Basilicata har dere et stort utvalg av aktiviteter dere kan begi dere ut på i løpet av ferien, som for eksempel kanotur, rafting, seiling, dykking, fjellturer, klatring og mountainbiking. Dersom dere ønsker å dra på shopping, er byen Maratea i Tyrrenområdet anbefalt. Feriehusutleie i Italia gir er godt utgangspunkt for familien elller vennegjengen som søker aktive dager i vakker natur.