Feriehus i Alicante

Drømmer du om en ferie i Alicante? Byen ligger flott plassert på kyststrekningen Costa Blanca, og en av de mest populære destinasjonene i Valencia. Med sitt deilige middelhavsklima, flotte sandstrender og rike kulturarv er Alicante det perfekte stedet for en familie- eller parferie. Så hva venter du på? Bestill et feriehus i Alicante i dag, og se fram til å skape uforglemmelige ferieminner.

Finn feriehus i Alicante med NOVASOL og se fram til å oppleve fantastiske strender ved Middelhavet

Populære feriehus i Alicante

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Alicante

Loading...

Feriehus med basseng i Alicante

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Alicante

Loading...

Bli kjent med Alicante

Alicante byr på både spennende kultur og betagende natur. Utforsk det historiske slottet Santa Bárbara, som ligger høyt over det vakre Middelhavet og gir en storslått panoramautsikt. Lei en leilighet i Alicante i nærheten av de sjarmerende gatene i gamlebyen, og vandre forbi fargerike hus og butikker. Nyt de solfylte strendene som innbyr til avslapning og nærkontakt med naturen. Opplev også Alicantes rike kultur gjennom besøk på MARQ arkeologiske museum og lokale festivaler. Smak på den utsøkte maten og de aromatiske vinene, som virkelig er en fryd for sansene. Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Alicante og la byen vekke din eventyrlyst og skape minner som vil vare livet ut.

Sommerferie i Alicante

Visste du at Alicante har flere strender med Blått flagg enn noe annet sted i EU? Det vil si at byen har flere strender som oppfyller de høyeste standardene for vannkvalitet og miljøhåndtering, enn noen annen. Blant de vakreste er Playa de San Juan, Playa de la Almadraba og Playa de la Albufereta. Hvis du ser etter et hundevennlig alternativ, kan du prøve Playa de Agua Amarga, der dine firbente venner er velkomne, akkurat som de er i alle våre husdyrvennlige feriehus i Alicante. Alicantes slående vakre strender byr på sol, sjø og sand og er det perfekte stedet å tilbringe en sommerferie med familie og venner – uansett om du leter etter langtidsleie i Alicante eller bare kunne tenke deg en miniferie i Costa Blancas hovedstad. Ta en titt på utvalget vårt og finn et feriehus eller en leilighet i Alicante som ligger et steinkast fra de vakre strendene.

Aktiviteter med barn i Alicante

Hvis du ser etter en familiedestinasjon med mange barnevennlige aktiviteter og attraksjoner, er Alicante et utmerket valg. Med sin unike historie og livlige kulturscene er byen det perfekte stedet for en familieferie i Spania. Ta turen forbi parken Parque de la Ereta, som gir dere en fantastisk utsikt over byen, eller besøk den populære temaparken Terra Mitica. Her venter timevis med moro for store og små! De mange fantastiske strendene er også barnevennlige, og har lekeplasser som kan underholde de minste når de trenger en pause fra badingen. Og hvis dere får lyst til å slippe vekk fra fastlandet en dag, kan du også ta en båttur til den nærliggende øya Tabarca, der du kan nyte det vakre Middelhavet i all sin prakt. For å toppe familieferien, kan du leie et av våre flotte feriehus i Alicante med basseng og se frem til en minnerik ferie for hele familien.