Feriehus på Ibiza

Nyt strandlivet på Ibiza

Feriehus på Ibiza

Leier du et feriehus på Ibiza, kan du se frem til å oppleve en mystisk øy med en fortryllende natur, fantastiske strender og et pulserende natteliv. Øya ble dannet under et vulkanutbrudd for 150.000 år siden, og er i dag en del av den spanske øygruppen Balearene. Det er mange gode grunner til å leie et feriehus på Ibiza – de flere kilometerlange strendene er en av dem, samt den vakre og varierte naturen.

Oppdag magiske Ibiza med NOVASOL

Mange forbinder Ibiza med ville fester og endeløse netter, men øya har mye mer å tilby enn det. Ibiza er den perfekte øya for en avslappende ferie med noen av de fineste solnedgangene i verden. Prøv dykking og oppdag en fantastisk verden under vann, seil ut på de blå bølger og opplev øya på avstand. Tør du, kan du også dra på ridetur gjennom det kuperte landskapet, eller bare vandre rundt, hvis det føles best å ha bena godt plantet på bakken. Kanskje frister det mer med fiske eller golf? Dette er det også gode muligheter for på øya. Etter en spennende dag med mange aktiviteter, kan du trekke deg tilbake til feriehuset eller leiligheten, og nyte en rolig kveld med god mat og hygge på verandaen.

Parferie i feriehus på Ibiza

Strandferie i verdensklasse

Ibiza er perfekt for deg som elsker strandlivet – på øya finnes det nemlig mer enn 80 strender å velge mellom! Her finner du strender som passer barnefamilier, som for eksempel Benirras på øyas nordvestlige kyst. Dersom du liker å surfe, kan du ta turen til Cala Nova, og får du lyst til å besøke strender litt utenfor allfarvei kan bukten Cala Salada, beliggende nord for Sant Antoni, være noe. Dette forholdsvis uspolerte strandområdet oppleves som litt roligere enn andre strender. På sydkysten ligger stranden Cala Jondal. Dette er en av øyas absolutt beste strender med krystallklart vann. Ibiza er også kjent for sine mange strandbarer, hvor du kan slappe av i loungen og lytte til kjente DJs fra hele verden. På mange av strendene fortsetter festen til langt inn i de små timer.

Temperaturene på Ibiza er svært behagelige året rundt – selv på vinteren er det sjelden at gradestokken viser under null grader. Sommersesongen begynner i mai og varer til og med november. Fra juni og ut august er det sjelden regn, med temperaturer godt over 30 grader på dagtid. Selv på vinteren, november til april, kan en av og til oppleve at gradestokken viser opp til 25 grader.

Feriehus på Ibiza

Opplev vakker natur fra feriehuset

Nyt den delikate kontrasten av de hvite strendene mot det turkise havet. På øya blomstrer velduftende, lilla rosmarin og tusenvis av lyse orkideer blant de hvitkalkede husene. Furuskog gir Ibiza sine grønntoner, samt olivenlunder og frukthager. Lei et feriehus med en terrasse i skyggen av de lune furutrærne. 

Ønsker du å komme tettere på naturen, kan du besøke naturreservatet ‘Ses Salines’ som dekker et land – og vannområde mellom Ibiza og Formentera på 15,400 hektar. Dette reservatet kan skilte med et imponerende dyreliv. Det finnes seks virvelløse arter, elleve reptilarter og fem pattedyrarter som kun eksisterer på Ibiza og Formentera. Det er registrert 210 ulike fugletyper her, og området er spesielt viktig for vannfugler.  Kanskje får du se flamingoer på ferien?

Severdigheter på Ibiza

Leier du feriehus på Ibiza må du ikke gå glipp av et besøk i de fortryllende Can Marçà-grottene i Puerto de San Miguel. Disse er de største naturskapte grottene på øya, og ble tidligere brukt av øyas smuglere til å oppbevare forbudte varer. I grottene kan du vandre blant stalaktitter og stalagmitter, og det holdes guidede turer hver time. Fra hullene i klippesidene har du en utrolig utsikt mot havet. I Ibiza by finnes også en gammel bydel som står på UNESCOs verdensarvliste. Old Town, som bydelen heter, blir med sine smale gater ofte ansett som øyas mest sjarmerende område. Her finnes gode det shoppingmuligheter, restauranter og kafeer. Byens mest populære severdighet er Santa Maria-katedralen fra det 13. århundre. Eivissa er øyas hovedby og en meget spennende destinasjon, blant annet på grunn av bydelen Dalt Vila, som egentlig er en festning. Ta en dagstur ut til øya Formentera, som har noen av Middelhavets beste strender.

NOVASOL feriehus på Ibiza

Uansett om du ønsker å danse natten lang, nyte strendene eller den fantastiske naturen, kan du finne en feriebolig på Ibiza som har det du ønsker for din ferie. NOVASOL har formidlet feriehus i Spania i mange år og kan nå tilby et stort sortiment av feriehus. Spania har alltid, mest på grunn av det gode klimaet og strendene, vært en feriefavoritt blant nordmenn. I NOVASOLs utvalg av feriehus på Balearene finner du både autentiske spanske feriehus, store moderne villaer og fine ferieleiligheter.  Oppdag mangfoldet på Ibiza - bestill ditt NOVASOL feriehus i dag!