Feriehus i Montenegro

Et feriehus i Montenegro gir deg en mulighet til å oppleve et variende kystlandskap, med alt fra bratte klipper til små bukter med herlige sandstrender, til facinerende havne- og kystbyer i gammel mediterriansk stil. Beveger man seg inn i landet møter man på det store skogrike fjellkjeden - de Dinariske Alper, som grenser til Albania.

Ingen andre steder kan du finne så mye vakker natur på et så lite geografisk område som her. Vekslende landskap, vidunderlige brede strender, krystallklare sjøer og sprelske elver som renner gjennom fargerike juv i de imponerende fjellområdene. Montenegro, som ligger ved Adriaterhavet, har en kyststrekning som i nord møter Kroatia og i sør den Albanske kysten.

Feriehus i Montenegro

Populære feriehus i Montenegro

Loading...

En feriedag i feriehus i Montenegro

Nyt fordelene ved å leie et feriehus og vær din egen herre over dagens gjøremål. Ta deg en velfortjent kopp kaffe mens du nyter utsikten over det marineblå havet. Dra på oppdagelsesferd i den varierte naturen eller nyt piknik kurven i en robåt på Biograd-sjøen. Mulighetene er mange, kun fantasien setter grenser. Her kan man gjøre alt fra å ta seg en tur på mountainbike til rafting til å stå på ski i et av skianleggene i fjellområdene.