Feriehus ved Herceg Novi Riviera

Feriehus i Montenegro

Feriehus ved Herceg Novi Riviera

Bestemmer du deg for å legge ferien til Montenegro i sommer, kan vi anbefale Herceg Novi Riviera på det varmeste! La deg forføre av denne 25 kilometer lange kyststrekningen - en ferieperle uten like. Vi er overbevist om at du kommer til å falle like hard for denne delen av Montenegro som vi har. Herceg Novi Riviera kan friste med deilig badevann fem måneder i året, middelhavsklima, og mange attraksjoner og opplevelser.

Vurderer du å leie en feriebolig i Montenegro med lett tilgjengelighet til fine sandstrender, vakker natur og sol – da burde du se nærmere på Herceg Novi Riviera. Beliggende i Kotorbukten, en svunget bukt ved Adriaterhavet i sørvestlige Montenegro. Kotorbukten er en av de mest innrykkede delene av Adriaterhavet. Bukten var tidligere en elvedal, men ligger nå under vann. I tillegg til Herceg Novi, består bukten av velbevarte middelalderbyene Kotor, Risan, Tivat, Perast, og Prčanj.

Herceg Novi Riviera har et behagelig middelhavsklima, med tørre og varme somre der solen skinner rundt 11 timer hver dag. Temperaturen i havet ligger mellom 22 og 26 grader, og dette deilige badevannet kan nytes på over 62 strender.

Populære feriehus i Herceg Novi

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Herceg Novi

Loading...

Feriehus med basseng i Herceg Novi

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Herceg Novi

Loading...

Opplevelser og attraksjoner

Byen Herceg Novi er en populær turistdestinasjon, og byen er mest kjent som et sentrum for spa og helsebehandlinger. Mange beskriver arkitekturen i byen som en blanding av det bysantinske imperiet, romantikken og orientalsk innflytelse, samt et middelhavspreg.  Byen er også en oase av blomster og grønt.

Av severdigheter er slottet Forte Mare, bygget i 1382 av Kong Tvrtko I, mest kjent. Klokketårnet bygget av østerrikere på 1900-tallet, Kanli-tårnet bygget av tyrkere og den serbiske kirken St. Michael Archangel er også verdt å få med seg. Byen kan ikke by på lange sandstrender, men dersom du ikke har noen imot en båttur, kan mange strender nås med båt, blant annet kystlinjen Luštica. Besøk også gamlebyen med sine to store torg Herceg Stjepan og Mico Pavlovic, der du også finner kirken Sveta Jeronima.

Lei feriebolig i Herceg Novi - Montenegro

Avslappende ferie i Montenegro

Fra Herceg Novi kan du vandre langs den lengste strandpromenaden i Kotorbukten og ende opp i Igalo. Byen Igalo er mest kjent for sin milde, radioaktive havleire, «igaljsko blato» og vannkilder «igaljske slatine». Hit kommer tilreisende fra hele verden for å bade i det helende vannet. Leier du et feriehus ved Herceg Novi Riviera er Igalo lett tilgjengelig.

Et feriehus ved Herceg Novi Riviera, gir deg som ønsker å være aktiv i ferien eller vil kombinere ro og aktivitet, gode muligheter til dette. Mange sier at Herceg Novi Riviera kan ses aller best fra fjellet Orjen. Hit kan en fint legge en dagstur, og på toppen av det 1,895 meter høye fjellet får du på klare dager en fantastisk utsikt over hele Montenegro, deler av nabolandet Bosnia-Herzegovina, kysten ved Dubrovnik og flere av de sørlige øyene i Dalmatia.

Severdigheter i Montenegro

Ta det med ro ved Herceg Novi Riviera

Er du ute etter en avslappende ferie i et feriehus i Montenegro, er Herceg Novi Riviera rett destinasjon for deg. Som nevnt tidligere har dette kystområdet mange flotte strender å velge mellom, her får du en liten smakebit av hva som venter deg på ferie her;

  • Stranden Rose: En tidligere fiskelandsby med unik arkitektur, helt på spissen av kystlinjen Lustica, mot Igalo. En vakker strand, med stein vel og merke, men dypt hav med sandbunn. Du kan nå denne stranden med båt eller bil.

  • Stranden Zanjic: Omtrent seks kilometer fra byen Herceg Novi ligger Zanjic – omgitt av krystallblått vann og gamle olivenlunder er dette virkelig et idyllisk sted. Ta pauser fra solen, finn skygge ved olivenlunden, nyt et glass vin og god lokal mat. Du kan nå denne stranden med båt eller bil.

NOVASOL feriehus i Herceg Novi Riviera

Vurderer du å leie en NOVASOL feriebolig i Europa til din neste ferie, kan vi gi Herceg Novi Riviera våre varmeste anbefalinger! Kotorbukten byr på subtropiske dager, og Herceg Novi Riviera gir deg behagelig badevann, perfekt når du ønsker å kjøle deg ned. Her finner du et stort antall strender å nyte de fine dagene på. I tillegg til en avslappende ferie, kan Herceg Novi Riviera by på historiske og kulturelle opplevelser. Alt dette, og mye mer, kan du oppleve på din ferie i Montenegro!

NOVASOL har formidlet feriehus siden 1968 og på disse årene har vi lært mye om hva våre kunder ønsker på ferien sin. Mange av våre kunder verdsetter den friheten en feriebolig gir – og derfor leier de en NOVASOL feriebolig år etter år. Leier du et feriehus i Montenegro kan du legge opp ferien slik du selv ønsker, og du kan du føle deg akkurat som hjemme – på ferie.

Vi ønsker at du skal føle deg så trygg som overhodet mulig når du velger å bestille din neste ferie hos NOVASOL. Derfor følger vår Trygghetspakke med ditt feriehus – helt uten ekstra kostnader. Les mer om vår Trygghetspakke i våre leievilkår. Velkommen til NOVASOL og ditt drømmehus ved Herceg Novi Riviera!