Feriehus og overnatting Bar Montenegró

Bar i Montenegro er nok en av de minst turistifiserte byene langs Montenegro-kysten. Å leie en ferieleilighet i Bar er en unik mulighet for deg som liker å utforske områder og lokale opplevelser uten å være midt i turiststrømmen. Bar har en fantastisk sjarmerende gamleby som du kan vandre gatelangs i. Du kan også besøke et av verdens eldste oliventre eller sole deg på stranda.

Bar

Populære feriehus i Bar

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bar

Loading...

Overnatte i Bar Montenegro

Skal du overnatte i Bar finnes det mye å finne på! Enten du vil lade batteriene og sole deg på stranden, eller utforske nærområdet og gå en topptur. Bar i Montenegro er nemlig kjent for sine utfordrende og flotte fjellstier. Ta på deg støvlene og utfordre kroppen på fjelltur. Det er mange forskjellige attraksjoner og aktiviteter i Montenegro som du kan finne på og oppleve!

Bar blir av noen kjent som "der øst møter vest" og dette gjør byen til et godt sted å feriere, ved Budva-elven, og det er en spennende by å oppleve kultur, arkitektur og nye smaker i.

Leie feriehus eller ferieleilighet i Bar

Fordi Bar er helt unikt og ikke så kjent for de fleste turister, enda, slipper du proppfulle strender, lange køer og høylytte turister på tur. Leier du et feriehus eller en ferieleilighet i Bar vil du oppleve byen som en lokalkjent og tillegge deg dine egne komfortable ferierutiner. Vi har en rekke feriehus og ferieleiligheter til leie i idylliske områder med flott utsikt og sjarmerende interiør.

Inspirerende ferie og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL.