Feriehus i Frankrike

Drømmer du om en ferie i Frankrike? I tillegg til å være en yndet feriedestinasjon for sol- og badeglade gjester, gjemmer det herlige landet i sør på en myriade av historiske og kulturelle opplevelser. Lei et feriehus i Frankrike og utforsk Europas kulturelle hjerte, som strekker seg hele veien fra de majestetiske Alpene, gjennom de fargerike lavendelåkrene i Provence og til Middelhavets asurblå bølger.

Lei et feriehus i Frankrike med NOVASOL og opplev fantastiske steder som den vakre landsbyen Menton

Populære feriehus i Frankrike

Loading...

Bli kjent med Frankrike

Det er lett å se hvorfor Frankrike tiltrekker seg flere turister enn noe annet land hvert år. Her finner du historiske og kulturelle storbyer, en imponerende arv fra middelalderen og den avslappende middelhavsatmosfæren. Lei et feriehus i Frankrike og opplev eventyrlige strender, asurblått hav og sjarmerende småbyer langs Côte d’Azur. Fall i staver over fargerike Provence, smak på lokale spesialiteter i Alsace og Lorraine, fordyp deg i historien i Normandie og Bretagne eller hopp uti de store atlanterhavsbølgene i Nouvelle-Aquitaine. Utforsk et spennende utvalg av unike opplevelser i Frankrikes mangfoldige regioner. Det eneste spørsmålet er om du skal pakke med deg badedrakt, våtdrakt eller turstøvler – eller alt sammen – til ditt feriehus eller ferieleilighet i Frankrike.

Opplev klippene ved Normandie fra et feriehus i Frankrike med NOVASOL

Populære feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

Uansett hvilken ferie i Frankrike du drømmer om – badeferie, vandreferie eller byferie, har vi stedet for deg. Kunne du tenke deg å leie et sted hvor du er garantert badevennlig vann? Så ta en titt på våre feriehus i Frankrike med basseng. Hvis du leter etter et feriehus eller en ferieleilighet i Frankrike som du kan leie i lengre tid eller kun til et kort opphold, så har vi det også. Og drømmer du om et sted, hvor hele familien kan være med, så ta en titt på våre barnevennlige feriehus og husdyrvennlige feriehus i Frankrike.

Lei hus i Frankrike fra kyst til innland

Hvis du vil vekk fra kjas og mas i de store metropolene og samtidig være selvbetjent i Frankrike, kan du kanskje vurdere å søke tilflukt i et idyllisk landområde? Oppdag de imponerende Pyreneene, eller Aquitaine, som er bestrødd med vakre landsbyer og verdensberømte vingårder.Alternativt kan du nyte et herlig opphold i et av feriehusene våre i Loire-dalen og besøke Frankrikes mest uforglemmelige slott. Sug til deg sanseinntrykk med et besøk til vingårdene i verdensklasse i Languedoc. Familieferien i Frankrike kan inkludere massevis av aktiviteter og severdigheter som appellerer til folk i alle aldre, for eksempel den historiske temaparken Puy du Fou i Vendée, multimedie-temaparken Futuroscope ved Poitiers, skogklatring i Ecrins nasjonalpark eller rett og slett en badetur på stranden.

Hvorfor leie hus i Frankrike med NOVASOL?

Å leie hus i Frankrike, gir deg muligheten til å skape en unik ferie i private rammer. Her kan du og reisefølget ditt nyte fleksibiliteten ved en leid feriebolig og ta dagene i eget tempo. NOVASOL startet med hytteutleie i Norge i 1968, og har siden vokst til å bli en av de største feriehusformidlerne i Europa. I dag har du mange muligheter når du skal leie feriehus i Frankrike, og du kan finne drømmestedet uansett budsjett, ønsker til komfort og fasiliteter.