Feriehus i Poitou-Charentes

Poitou-Charentes ligger i vestlige Frankrike, og byr på store variasjoner. Her kombineres den ville og vakre kysten med innlandet hvor de enorme slettene i Vienne møter skogholtene i Deux-Sevres. Regionen har en rik arv, hvor den Neolittiske tiden har satt sine spor, og hvor du kan gå i fotsporene til Eleanor av Aquitaine og romerne. Leier du feriehus i Frankrike og legger oppholdet til Poitou-Charentes kan du ta et dypdykk inn i fortiden.

Lei feriehus i Poitou-Charentes hos NOVASOL

Populære feriehus i Poitou-Charentes

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Poitou-Charentes

Loading...

Feriehus med basseng i Poitou-Charentes

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Poitou-Charentes

Loading...

Gastronomiske opplevelser

Regionen har rike mattradisjoner som du kan bli bedre kjent med på ferie i Poitou-Charentes. Fra havet kommer spesialiteter som blåskjell og østers fra Oléron, mens det fra land og skog kommer nydelig kjøtt i form av blant annet lam. Blant delikatesser fra regionen er chabichou ost og et utvalg av kaker, som trøffelkake og ostekake, samt saltet karamell. Ved siden av de forskjellige måltidene nytes en Pineau, viner fra Haut Poitou og lokalprodusert cognac.

Et maritimt klima

På grunn av sin beliggenhet har området et oseanisk klima som gir behagelige temperaturer gjennom store deler av året. Kysten og Charente nyter temperaturer som matcher sørligere beliggende områder, mens Vienne og Deux-Sevres er vakre og solrike områder.

Fra strender til landsbygd

Enten du ønsker fred og ro eller vil besøke livlige bysentre, så vil et feriehus i Poitou-Charentes innfri dine ønsker. Fornøyelsesparken Futuroscope inviterer til morsomme feriedager til glede for hele familien. Deretter kan du legge et besøk til Poitiers, hvor du møter romerske kirker og katedraler. La Rochelle er en annen by som fortjener et besøk, med sin gamle havn og berømte tårn. En båttur i den fredelige Marais Poitevin tar deg gjennom et nydelig terreng. Nyt skjønnheten av øyer som Ré, Oléron og Aix. Du kan også bli kjent med dyreriket i Palmyre Zoo, akvariet i La Rochelle eller Romagna Monkey Valley. En ferie feriehus eller ferieleilighet i Europa gjennom NOVASOL byr på fantastiske opplevelser for hele familien.