Feriehus i Aquitaine

Aquitaine, det populære feriestedet mellom Atlanterhavet og Pyreneene, tilbyr deg herlige badestrender, skoger, innsjøer, elver, fjellandskap og en enorm mengde kunstskatter som kan beundres.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Aquitaine

Populære feriehus i Aquitaine

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Aquitaine

Loading...

Feriehus med basseng i Aquitaine

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Aquitaine

Loading...

Steder å besøke

Langs den lange kysten strekker det seg gyldne sandstrender på tilsammen 250 km, hvor man utmerket kan nyte de mer enn 2.200 soltimene i året. Gjennom sin hovedstad Bordeaux har regionen fått internasjonal anseelse. Denne havnebyen er Frankrikes femte største by og har et attraktivt kulturliv med interessante museer, nyklassisistiske byggverk og vidunderlige parker.

Kystbyen Arcachon har et moderat klima, et berømt oppdrettsanlegg for østers og Europas største sanddyner.

Mellom Atlanterhavet og fjellene i Quercy ligger de 14.000 km² store lavslettene med sine ytterpunkter i Pointe de Grave, Bayonne og Nérac. Det relativt flate området passer utmerket til sykkel- og fotturer.

Aktiv ferie i Frankrike

Den som liker det litt brattere og mer kupert, bør dra opp i Pyreneene, et paradis for fjellvandrere og skiløpere. Aquitaines Pyrenee-departement har ganske passende fått navnet Pyrénées-Atlantiques, hvilket betegner fjellkjeden som på sin vei gjennom Baskerland strekker seg mot sjøen og heller sakte ned mot Atlanterhavet. Fra fjelltoppene her oppe har man en panoramautsikt over grensen til Spania som kan ta pusten fra en.

Aquitaine står samtidig også for viner av ypperste kvalitet. Rundt omkring landsbyen Saint-Émilion strekker de berømte vinåsene seg som frembringer verdens beste dråper. Dette lille stedet ligger øverst i en dalside, hvorfra man har en fantastisk utsikt over elven Dordogne.

I dette området ligger det historiske landskap Périgord vert (det grønne Périgord) som karakteriseres av tette skoger og tallrike innsjøer og elver. Og den som har griseflaks, finner her med litt hell også de edle trøflene som anvendes i de finere kjøkkener verden over.

Menneskene, spesielt i sørvest, regnes for å være ytterst hjertelige og gjestevennlig. Dette kan du selv la deg overbevise om på de mange festene som arrangeres. Her holdes tradisjoner ennå høyt i hevd. På slike fester kommer også feinschmeckere og vinkjennere til sin fulle rett, idet de får testet ganen sin mot både det ene og det andre av ny mat og drikke.

Samme hvor i Frankrike du ferierer - feriehuset eller ferieleiligheten i Frankrike danner alltid det ideelle utgangspunkt.