Feriehus i Lorraine

lei feriehus eller ferieleilighet i Lorraine

Feriehus i Lorraine

Frankrike er et enestående ferieland. Verdensmeteropolen Paris, den solrike Middelhavskysten, veldige fjellområder, enorme vinmarker og et av verdens beste kjøkken er bare noe av det du kan oppleve her. NOVASOL leier ut et stort antall feriehus over Frankrike, også i den nordøstlige provinsen Lorraine.

Populære feriehus i Lorraine

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lorraine

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lorraine

Loading...

Naturomgivelser

Lorraine er Frankrikes tredje største blomsterregion. Store skogsområder, tre regionale naturparker og idylliske innsjøer innbyr til friluftsliv året rundt. Takket være en stor forekomst av kilder med mineralholdig og helsebringende vann er det etablert en rekke førsteklasses termalbad i Lorraine, som lokker med hele registeret av spa- og wellnessopplevelser. Flere av våre feriehus i Lorraine ligger i direkte tilknytning til naturen, så her ligger  alt til rette for innholdsrike og avvekslende feriedager i grønne omgivelser. 

Massif des Vosges er et  250 kilometer langt fjellmassiv som strekker seg over regionene Lorraine, Alsace og Franche-Comte, langs vestbredden av Rhinen og tvers over grensen til Tyskland. I dette fjellområdet lever lokalbefolkningen i landlige og til og med litt grisgrendte omgivelser, livet går litt langsommere og det er lett å komme i feriemodus. Landskapet som møter deg er overraskende variert. Et omfattende og velholdt nettverk av merkede og velholdte turstier gjør området til et eldorado for fotturer og terrengsykling. Fiskelykken kan du prøve i utallige tjern og innsjøer, samtidig som vannsport også står høyt i kurs. Vintrene er ofte snørike, og her er det ypperlige muligheter for alt fra langrenn og alpint til snowboard, telemarkskjøring eller hundespannkjøring. Lei et feriehus i Massif des Vosges og bo tett på det unike Lorraine.

Opplevelser og attraksjoner

Når du tilbringer ferien i et feriehus fra NOVASOL lever du blant lokalbefolkningen. Du kjøper dine croissanter hos bakeren på hjørnet, og frukt og grønt finner du på de lokale markedene. Spør gjerne betjeningen om tips til lokale spesialiteter du kan tilberede "hjemme" i ferieboligen.

Den største byen i Lorraine er Nancy. En vandring gjennom byens gater kan sammenlignes med en vandring gjennom historiene. Her smelter ulike stilarter sammen og sørger for å gi byen sin egenart. Gamlebyen er en eneste labyrint av trange gater og små torg, omkranset av staselige bygninger prydet med utskjæringer og kunstferdige vindusposter.Tre av Nancys sentrale plasser står på UNESCOs verdensarvliste, deriblant den storslagne Place Stanislas. Historiske bygninger og vennlig storbyatmosfære finner du også i Metz, og idylliske småbyer finner du overalt i Lorraine. Våre feriehus og leiligheter finner du spredt over hele regionen.

Få en smak av regionen

Ferierer du i Frankrike, og leier en villa i Lorraine, har du og familien den perfekte basen til å dra på oppdagelse i regionen. De forskjellige regionene i Frankrike har sine spesielle kjennetegn. Så en ferie her byr alltid på mange muligheter, det kan ikke garanteres at du rekker alle severdigheter og aktiviteter i løpet av din ferie, da tilbudet er mangfoldig. Lorraine er i likhet med mange andre franske områder kjent for sin gastronomi. De fleste kjenner til f.eks. paien Quiche Lorraine. Besøker du området, kan du skjemme deg selv og familien bort med mange spennende matopplevelser, mens du samtidig nyter smaken av de smakfulle vinene.

Den franske gastronomien er verdensberømt. Overalt  finner du restauranter og kafeer som serverer utsøkte måltider tilberedt på lokale råvarer. De franske vinene er ikke mindre berømte, og også i Lorraine er det verd å smake på den lokale produksjonen. Riktignok er ikke vin fra denne for mange litt hemmelighetsfulle regionen like kjent som edle dråper fra nærtliggende områder som Alsace og tyske Mosel, men også her er det friske hvite viner som dominerer. Et feriehus i Lorraine passer perfekt når du skal utforske denne delen av Frankrike.

NOVASOL feriehus i Lorraine

Ferie i feriehus er synonymt med ferie i frihet. Du er din egen herre og legger opp dagene akkurat slik du selv ønsker det. NOVASOL er Europas største formidler av private ferieboliger, og i Frankrike finner du noe for enhver smak. Om dere er på utkikk  etter et eget slott, et tradisjonelt hus på landsbygda eller en leilighet ved Middelhavet – NOVASOLs ferieboliger i Frankrike er like varierte som landet selv. 

Du kan søke etter ferieboliger i Europa online hos NOVASOL døgnet rundt. Tast inn søkekriteriene dine, så får du et utvalg av ledige feriehus som matcher dine ønsker. Trenger du hjelp med hensyn til flyforbindelser, leie av bil eller båtforbindelser til reisemålet ditt, er du velkommen til å ringe til en av våre dyktige konsulenter.