Feriehus i Languedoc-Roussillon

Fra elven Rhônes vestlige bredd strekker regionen Languedoc-Roussillon seg helt til den spanske grensen. Regionen er rik på vinåser, olivenlunder og Middelhavskyst, alt det man tenker på når man skal leie feriehus i Frankrike. Langs kysten ligger det en mengde små bukter og laguner samt de fineste sandstrender så langt øyet rekker.

300 soldager i året lover godt for en avslappende ferie, der du virkelig kan få ladet batteriene. I tillegg til strendene fascinerer også det avvekslende landskapet i regionens innland.

Ved de mange innsjøene lever skarer av flamingoer, og her drives drives det også med oppdrett av østers som ikke bare franskmenn ser på som en delikatesse.

Feriehus i Languedoc-Roussillon

Populære feriehus i Languedoc-Roussillon

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Languedoc-Roussillon

Loading...

Feriehus med basseng i Languedoc-Roussillon

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Languedoc-Roussillon

Loading...

Rik historie

Leier du et feriehus ved Middelhavet møter du et område med en rik historie. Dersom Languedoc-slettene kunne tale, ville de sikkert ha hatt mye å fortelle; om romerne som i sin tid plantet olivenlunder og vindruer her, om korstogene og middelalderens turbulente tider da jordbruksmunkene slo seg ned i dette området, om opplysningstiden som fremdeles har satt sine arkitektoniske spor i byggverk her og der, og også om den mer moderne tidsalder. Flere hundre år gamle klostre, veier fra middelalderen, historiske bykjerner og romerske festninger preger landskapsbildet og gjør historien mange steder atter levende.

Canal du Midi gav kong Ludvig XIV. i oppdrag å bygge den 7. oktober 1666, og etter 14 år stod den ferdig. Kanalen løper gjennom sentrum av regionen og forbinder Middelhavet med byen Toulouse. Langs elven finnes det tallrike muligheter til å drive med all mulig slags vannsport.

Kulinariske opplevelser

Languedocs kjøkken er meget smakfullt og inneholder middelhavsområdets kraftigste aroma, med mye olivenolje, hvitløk og sydlandske urter. I kyststrøkene står naturlig nok friske østers, muslinger, sardiner, fiolette sjøpinnsvin og annen utsøkt sjømat på menyen. Til dette kan man anbefale en flaske med fremragende Languedoc-vin. Fra fjellområdene kommer en rikholdig tilbud av villsvin, sopp, kastanjer og ulike oster av melk fra sau og geit. Våre feriehus finner du delvis ved havet rundt kommunen Sète og også få kilometer inn i landet ved byen Nîmes.

Strandliv på ferien

En ferie ved Middelhavet i Frankrike vil uansett bli en behagelig ferie da det består av et middelhavsklima. Regionen har den varmeste temperaturen i Frankrike, og dette fører til lange dager på stranden med piknik og annet moro. NOVASOL er en spesialist når det gjelder ferie i Frankrike og andre steder i Europa. Vi anbefaler Languedoc-Roussillon, da dette er en vakker ferieby enten du ferierer med familie, venner, kjæreste eller alene. Ferien vil uansett bli vellykket!

Vannsport, soling og hvile

Hvis du ikke greier å feriere uten vannaktiviteter, gjør du et klokt valg i å velge en ferie i Languedoc-Roussillon. Regionen har mer enn seks badeland dedikert til både barn og voksne. Fra villaen i Languedoc-Roussillon, har du også mulighet til å besøke noen av de mange strendene i området. Nyt dagen på stranden, før familien samles til middag i feriehuset på kvelden. 

Bestill et feriehus i Europa og nyt uavhengigheten du har når du er på ferie. Videre må den smakfulle maten nytes, som sjømat, og andre lokale oppskrifter, og i tillegg til dette må flere av de gode viner testes ut. I din villa i Languedoc-Roussillon kan du gjøre akkurat det du vil, om du vil slappe av, bade eller grille.

Feriehus i Languedoc-Roussillon

Din feriebolig i Frankrike er bare noen klikk unna. NOVASOL tilbyr alt fra enkle leiligheter i byene og langs kysten til storslåtte feriehus i regionens innland. Velg de kriteriene som passer din ferie, og se vårt store utvalg av feriehus i Languedoc-Roussillon!