Feriehus i Split

Har du lyst å dra på ferie til Split? Lei en leilighet eller et feriehus i Split, og få en uforglemmelig ferie i Dalmatias største by. Split er ikke bare en kulturell metropol og et viktig knutepunkt, den har også en inspirerende historie som går hele 1700 år tilbake i tid. Besøk arkeologiske, historiske og kulturelle monumenter på ferien i Split. Drømmer du også om sol og strand på ferien? Den fantastiske beliggenheten rett ved sjøen, samt nærheten til en rekke vakre øyer og flotte naturparker, gjør det til en ideell destinasjon for både store og små.

Lei et feriehus i Split med NOVASOL og utforsk denne vakre historiske byen

Populære feriehus i Split

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Split

Loading...

Feriehus med basseng i Split

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Split

Loading...

Overnatting i Split

NOVASOL har et bredt utvalg av feriehus i Split, i forskjellige størrelser og for ethvert budsjett. Her kan du finne flotte leiligheter og feriehus med basseng eller feriehus beliggende ved havet. Det er det perfekte utgangspunktet for å gå på oppdagelse blant de mange flotte strendene i Split og området rundt. Vi har også mange leiligheter i Split, hvor byens attraksjoner og folkeliv befinner seg like rundt hjørnet. Vi tilbyr også mange feriehus rundt i Dalmatia, dersom du ønsker å utforske de andre byene og attraksjonene i området. Finn overnatting i Split hos oss, og start ferieplanleggingen!

Reisetips til Split

Et feriehus eller en leilighet i Split er et topp utgangspunktet for utflukter til paradisaktige strender og bukter i området. Innlandet og fjellene er også vel verdt en tur, spesielt for syklister og turgåere. Inne i selve byen Split kan du beundre Diokletians palass, som utgjør den historiske bykjernen. Utforsk de mange interessante butikkene og restaurantene i de små gatene, som gir deg følelsen av å være tilbake i romertiden. Vi kan også anbefale spennende utflukter til nærliggende øyer som Brač, til Krka nasjonalpark eller til Klis festning, der innspillingen av Game of Thrones foregikk.

Aktiv ferie i Split

Ønsker du å holde deg aktiv i ferien, er det mye spennende å gjøre i og rundt Split. Generelt er området svært populært blant syklister, fiskere og hesteinteresserte. Marjan Hill ligger nær byen og er ideell for en kort utflukt til fots eller med terrengsykkel – her får du en fantastisk utsikt med på kjøpet.Eller kanskje du har lyst til å utforske et sunket skip på snorkletur, eller oppdage den populære Blue Grotto med speedbåt? Du kan også prøve mer ekstreme opplevelser som rafting og paragliding.Avslutt dagen med et glass forfriskende lokal vin i en «konoba» eller nyt en avslappende kveld i leiligheten eller feriehuset i Split.

Strender i Split

Et feriehus eller en leilighet i Split er det perfekte utgangspunktet for å reise rundt og oppdage de vakre strendene i området.

  • Bačvice-stranden tiltrekker seg badeglade gjester med sitt krystallklare vann og hyggelige strandbarer.

  • Žnjan-stranden er populær blant surfere og kitesurfere.

  • Kasjuni-stranden er perfekt for familier, med sitt langgrunne vann og mange morsomme aktiviteter for barn. 

NOVASOL tilbyr et stort utvalg av feriehus og leiligheter i nærheten av stranden i Split. Bestill feriehus med NOVASOL i Split nå og gled deg til uforglemmelige dager på sommerferie i Kroatia.

Kulinariske opplevelser i Split

Som enhver annen storby kan Split by på alle slags internasjonale restauranter.Men de ferske, lokale rettene er selvfølgelig de lekreste. I havnen finner du flere fiskerestauranter hvor du kan smake på fantastisk fersk fisk og annen fristende sjømat. Innbyggerne i Dalmatia har også ofte kjøtt på menyen.Prøv dalmatisk skinke, deilig lokal ost eller en svart risotto laget med blekksprutblekk. Og ikke glem å nyte ypperlig lokal vin til måltidet.