Feriehus i Brela

Brela er et av de nyeste og mest populære stedene å feriere i Kroatia. Her finner dere alt dere kan ønske dere til ferien. Opplev sjarmerende Brela med boliger fra NOVASOL hytteutleie.

Hos NOVASOL er vi eksperter i feriehus i Kroatia. Hos oss er det alltid lett og hurtig å finne herlige ferieboliger i Brela samt i resten av Kroatia, og du kan bestille online døgnet rundt.

Brela har i over 100 år vært et populært feriested. I mange år var det på grunn av jernteppet uoppdaget av folk fra Vesten, men i dag er det heldigvis annerledes. Med sine nydelige pinjeskoger og fantastiske strender er denne byen absolutt verdt et besøk.

NOVASOL hytteutleie var blant de første som oppdaget de store mulighetene i ferielandet Kroatia. Det betyr at vi i dag kan tilby våre kunder en ferie i de mest attraktive ferieboliger med god beliggenhet i f.eks. Brela.

Brela i Sentral-Dalmatia byr på mange spennende aktiviteter til barn i alle aldre. Her kan dere stå på vannski, leie en båt og oppleve alle de flotte øyene eller ta en hyggelig sykkeltur i pinjeskogene. Mulighetene er mange og dere vil garantert ikke kjede dere når dere utforsker dette sjarmerede området.

Når dere leier feriebolig hos NOVASOL er dere garantert kvalitet for pengene. Alle våre utleieboliger gjennomgås nøye for å sikre at våre kunder får nettopp det de ønsker. Vi har mange forskjellige boliger, alt fra standardhytter til luksusboliger med svømmebasseng og tennisbane i hagen.

Urlaub Brela

Populære feriehus i Brela

Loading...

Feriehus med air condition i Brela

Loading...

Feriehus med basseng i Brela

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Brela

Loading...