Feriehus på Drvenik Veliki

Frister det med en øyferie i Kroatia? Da kan øyparadiset Drvenik Veliki være destinasjonen for deg. Otok Drvenik Veliki kan på norsk oversettes til «øya store Drvenik», noe som passer godt med tanke på naboøya Drvenik Mali, eller «lille Drvenik». Andre navn på Drvenik Veliki er Drvenik Veli, Veliki Drvenik og Otok Drvenik Veli. Uansett hva du kaller øya, vil et feriehus her være det perfekte utgangspunktet for ferien i Kroatia. 

Alle våre ferieboliger i Kroatia kan du finner her på våre nettsider. Her kan du filtrere basert på dine ønsker, samt bestille din favoritt direkte på nett. Vi har også kundeservice som mer enn gjerne bistår deg dersom du har noen spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen.

Lei feriehus på Drvenik Mali

Populære feriehus i Drvenik Veliki

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Drvenik Veliki

Loading...

Feriehus med basseng i Drvenik Veliki

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Drvenik Veliki

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Drvenik Veliki når du med ferge fra Seget Donji via Drvenik Mali. Seget Donji kan beskrives som en forstad til Trogir. Ikke langt unna ligger Split, som enkelt kan nås med rutefly. Trogir er en veldig populær feriedestinasjon, og får du muligheten anbefaler vi et besøk til denne flotte byen. Drvenik Veliki er en relativt liten øy. Det finnes likevel flere store bukter, som Veli Porat, Mala Luka, Kokošinje og Solinska. 

Leier du et feriehus i Dalmatia og foretrekker en aktiv ferie, kan du se frem til fine sykkelveier på øya. Noen av veiene er asfalterte, mens andre er dekket av grus og stein. Du kan også velge å leie båt, dykke eller prøve andre vannsporter i løpet av ferien på Drvenik Veliki. 

Det fantastiske Adriaterhavet og de mange strendene er nok høydepunktet for mange. En ferie i Dalmatia er ikke komplett uten et avkjølende bad i det krystallklare vannet. Slapp helt av og nyt tiden vekk fra hverdagens mas og stress. Mange av Kroatias strender består av rullesteiner, noe som gjør at du slipper å få med deg sand hjem. 

Der naturen på Drvenik Veliki tidligere var preget av vingårder og olivenlunder, er det nå trær som dominerer. Det vokser også fiken, mandler og nyper her, noe som vitner om tidligere jordbruk. Besøk buktene sør på øya som nesten alltid bader i solskinn. Nyt duften av rosmarin, lavendel og mynte, som vokser her store deler av året. Opplev det autentiske naturlandskapet og landsbygdens atmosfære.

Feriehus på Drvenik Veliki

Hos NOVASOL kan vi i dag tilby flere tusen ferieleiligheter og feriehus i Kroatia. Dette gir deg gode valgmuligheter når du søker ditt neste feriehus i Dalmatia. Blant disse finner du våre ferieboliger på Drvenik Veliki og øyene rundt. Noen av våre feriehus på øya har eget svømmebasseng, noe som garantert vil bli en hit hos både små og store. Et feriehus med svømmebasseng i Kroatia er midt i blinken for deg som vil ha muligheten til å kaste deg i vannet, uten å måtte dra til havet.

Samtlige av NOVASOLs ferieboliger er besøkt av våre egne medarbeidere i Kroatia. Når du bestiller feriebolig direkte hos NOVASOL, får du i tillegg vår Trygghetspakke inkludert. I tillegg er alle våre ferieboliger i Kroatia «all inclusive», det vil si at du slipper å tenke på sluttrengjøring, sengetøy og forbrukskostnader.