Feriehus og ferieleiligheter i Nin

Rundt 20 kilometer nordvest for Zadar, ligger Nin på en liten øy i en grunn lagune. Nin er ikke bare en vakker, historisk landsby, men også en ettertraktede feriedestinasjon. Leier du et feriehus i Nin, kan du se frem mot gode feriedager. 

Ta med familien på en drømmeferie i det nordlige Dalmatia. Et feriehus i Dalmatia er en fantastisk måte å tilbringe ferien. Lokalbefolkningen i regionen er kjent for sin avslappede livsstil, og du kan tilbringe dagene omgitt av vakker natur og livlige atmosfære.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Nin

Populære feriehus i Nin

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nin

Loading...

Feriehus med basseng i Nin

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nin

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Nin er forbundet med fastlandet via to vakre steinbruer, noe som gir gode muligheter for opplevelser i andre deler av Dalmatia. Nin ble grunnlagt for godt over 1000 år siden, noe du vil merke når du vandrer mellom ruiner, gamle bygninger og gater. 

De lave fjellene rundt Nin beskytter mot vinden og gjør området til et skikkelig ferieparadis. Det lave, varme vannet passer for barn i alle aldre. Nin har over åtte kilometer med strender, og hovedstranden er den tre kilometer lange Queens beach. Queens er blant annet kjent for sin medisinske gjørme, samt deilig sand. Det finnes flere strender i området som du enkelt kan nå. 

Er du glad i vannsport? Da er et feriehus nær Nin riktig for deg. Her kan du prøve deg på en rekke spennende aktiviteter i vannet, som vindsurfing, vannski, dykking og jetski. Selvfølgelig er det også muligheter for å spille tennis, beachvolley, eller legge ut på sykkel – og gåturer. En ferie i Nin byr på en unik kombinasjon av aktivitetsmuligheter og unike severdigheter.

Attraksjoner og severdigheter

Nin var et av de viktigste kultursentrene i den tidlige kroatiske staten, og har enestående eksempler på tidlig kroatisk arkitektur. Velger du Nin til din neste ferie i Kroatia, vil oppholdet uten tvil bli uforglemmelig. Nin er ikke bare en historisk by, det er også et idyllisk rekreasjonssted. Flere lange sandlaguner med et ganske spesielt mikroklima egner seg godt til avslappende dager. Her er også den største forekomsten av Peloid-gytjen som brukes til spabehandlinger.

Ikke glem å pakke med noen gode sko og benytt deg av de fine turmulighetene. Du kan for eksempel besøke Hellige Kors Kirke, som ble bygget i den 9. århundre. Med sine ni kvadratmeter, er kirken en av de minste katedralene i verden. Den er også et av de beste eksemplene på arkitektur fra tidlig middelalder i Kroatia. Hvis du ønsker å oppleve unike naturattraksjoner, kan du besøke Paklenica Starigrad nasjonalpark. 

Dersom du ikke orker å stå for all matlagingen under oppholdet, kan vi anbefale et besøk ellet to til de lokale restaurantene. Her får du servert lokale spesialiteter, men også mat fra hele verden. Mange områder i Kroatia lever av fiske, og Nin er ikke noe unntak. Nyt de lokale rettene basert på dagens ferske fangst. Bedre enn dette blir det neppe.

Feriehus og ferieleiligheter i Nin

Velger du et feriehus i Kroatia, kan du se frem mot flotte ferieopplevelser. Nin er er perfekt utgangspunkt for dagsturer til de dalmatiske byene Sibenik, Trogir og Split. Disse historiske byene har fantastisk arkitektur som helt klart vil krydre oppholdet. 

NOVASOLs ferieboliger i Europa kommer i alle prisklasser. Velg mellom moderne ferieleiligheter, herskapelige villaer, store feriehus og enkle hytter. Uansett hvilken feriebolig du velger til din ferie, kan du forvente en avslappende ferie i private rammer.