Feriehus og ferieleiligheter i Posedarje

I Posedarje venter vakker natur, autentisk kroatisk mat og flotte strender. Den lille havnebyen har to større strender, men det finnes også mange mindre strender for deg som vil unngå de travleste områdene. Posedarje ligger på kysten av Novigradhavet rundt 25 kilometer unna Zadar. Leier du et feriehus i Posedarje er det ikke lang til nasjonalparken Paklenica.

Lei et feriehus i Posedarje og opplev Kroatias vakre nasjonalparker

Populære feriehus i Posedarje

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Posedarje

Loading...

Feriehus med basseng i Posedarje

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Posedarje

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Mulighetene er mange når du leier et feriehus i Kroatia, og Posedarje er ikke noe unntak. En båttur ut til noen av landets store øyrike hører med på feren. Fra Posedarje kan du besøke nasjonalparken Kornati, den største øygruppen i Adriaterhavet. Landskapet på øyene er preget av grotter, huler, klipper og sprekker. Hopp mellom øyene og tilbring dagen på fantastisk strender.

Har du lyst til å prøve deg på elverafting? Da bør du vende nesen mot Zrmanjaelven, som med sine 69 kilometer er en av de lengste elvene i Dalmatia. Når elven når de dalmatiske åsene, strømmer den gjennom vakker natur med sine kaskader og fossefall, før den til slutt når Novigradhavet. 

Du vil garantert legge merke til olivenlundene som strekker seg opp i åsene. Dette har vært en av områdets hovednæringer i lang tid. I Posedarje  produseres også den kjente  pršut-skinken. I følge lokalbefolkningen bidrar den friske luften fra Velebitfjellene og havsalt til at skinken blir så god. Pass derfor på å teste noen av de lokale spesialitetene, som gjerne blir servert sammen med kortreist vin.

En ferieleilighet i Posedarje passer for alle anledninger

Steder å besøke i og rundt Posedarje

Kun 10 minutter fra Posedarje, i Rovanjska, finner du Modrič-grotten. Grotten er fullstendig naturlig og en av Velebitmassivets skjulte perler. En 40 minutters kjøretur tar deg til Kroatias mest kjente grotte, Cerovačke. Grotten er 3,800 meter lang og består av totalt tre mindre grotter. Tidligere funn viser at det bodde mennesker her for mange tusen år siden. 

Vakre nasjonalparker har Kroatia flere av. Ikke langt fra feriehusene i Posedarje ligger Paklenica nasjonalpark. Parken består av to fjellkløfter; Mala og Velika Paklenica. Dette er et paradis for fjellklatreren, men også for deg som setter pris på flotte naturopplevelser. I Velika Paklenica finner du dryppsteinsgrotten Manita Peć. Dette er den eneste grotten i parken som er åpen for publikum. Her kan du bli med på en guidet omvisning og du vil garantert bli fascinert av grotten. Dette er i tillegg hjem til mange virvelløse dyr, som du kanskje vil få øye på under turen.

Feriehus og ferieleiligheter i Posedarje

Posedarje er ideelt for deg som ønsker en rolig ferie i en feriebolig i Dalmatia. NOVASOLs ferieboliger i Kroatia er dessuten «all inclusive», som betyr at du slipper å tenke på sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. 

NOVASOL tilbyr ferieboliger over hele Europa og Egypt. Våre feriehus, hytter og ferieleiligheter ligger i fjellområder, ved havet, nær storbyer og mer landlige områder. Du velger helt selv hvor ferien skal gå, men du kan være trygg på at våre ferieboliger vil være den perfekte rammen rundt oppholdet.